Login/Registracija

NA SCENI KIDAJU, a van nje se teše: Andrijana DALA SAVET SAMOKRITIČNOJ Snežaninoj naslednici

Kako se bližimo finalu „Zvezda Granda“, kandidati bivaju sve bolji, a nakon spektakla koji su nam ove subote priredile Andrijana Petrušovska i Sandra Mladenović, žiri nije mogao da presudi, te je ta odluka pala na Sašu Popovića.


Nakon nekoliko neuspelih pokušaja da taj sud donesu članovi čuvene sedmorke, doneo je konačnu odluku da obe prolaze direktno dalje, što je takmičarke usrećilo, ali jedna nam je priznala da je jako samokritična.

– Ko je samokritičan onda nije baš uvek zadovoljan. Uvek mi je teško da sama sa sobom budem zadovoljna. Očekivanja drugih ispunim, ali svoja retko– priznaje Mladenovićeva, dok joj Petrušovska poručuje da je i ona bila takva ali da mora da nauči to da prebrodi.


Žiri je pohvalio Andrijanu da je ispunila obećanje iz prethodnog kruga i u ovom doslovno pokidala, što joj je dalo vetar u leđa za dalje.

– Mnogo mi znači jer sam zaista dala sve od sebe i potrudiću se da i u narednom krugu bude isto ovako dobro– kaže takmičarka iz tima Đorđa Davida.

Talentovanu Nišlijku, Snežana je proglasila svojom naslednicom, a ona kaže da joj je Đurišićka, pored Bekute, drugi mentor.

– Imam njenu veliku podršku i pomoć što se tiče nastupa, pogotovo njenih pesama koje su izuzetno teške i nama to mnogo znači kada nam neko sa toliko godin akarijere pruža podršku– tvrdi Bekutina kandidatkinja.


Kada smo ih pitali da li već spremaju nastupe za finale, dobili smo neočekivano različite odgovore.

– Što se tiče scenskog nastupa ne bih mnogo odstupala, ali što se tiče scenskog nastupa možda– rekla je Sandra koja je odrično odgovorila za razliku od Andrijane koja je priznala da već razmišlja o finalu.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić