Login/Registracija

MUVANJE PRED KAMERAMA? Rizo i Sanela nikad prisniji, a onda se desio HLADAN TUŠ (VIDEO)

Nakon pevačkog duela u kom su našli Rizo Koljenović i Sanela Marković, naše kamere zabeležile su neku čudnu energiju među njima i van scene „Zvezda Granda“.


Na stejdžu su ove subote bili skladni, energični i složni, a izgleda da je fluid proradio i nakon što su sišli sa bine.

– Dala mi je broj, slikao sam je danas, moram da joj prebacim te fotke, lagano – pokušao je Rizo da opravda razmenu brojeva telefona koja se desila pred našim kamerama. 


Ali kako bismo uozbiljili priču, vratili smo se na njihov duet koji očigledno nije bio po ukusu žirija. Uprkos tome što je ovaj mladi Crnogorac dobio samo četiri glasa, a lepa Sanela pet od stručne sedmorke, osmeh nisu mogli da skinu sa lica. Tvrde da uopšte nisu razočarani, iako su dobili samo kritike žirija. 

– To je super sa jedne strane – pravdao je Rizo svoja četiri glasa, a zatim dodao: – Ne znam šta se desilo, grizlo se i grlizlo, ali od prevelike želje se desilo to što se desilo. Bitno je da smo se mi lepo proveli na sceni!

Sanela svoj peh prepisuje prevelikoj želji da pruži svoj maksimum.

– Oboje smo bili energični i odjednom se desio pad. To je kad hoćeš još više da daš, a ono neće, samo ti se spusti energija – istakla je ona.


Iako nisu uspeli da se plasiraju u dalji tok takmičenja, ne kriju da imaju velike planove za svoju karijeru. 

– Imamo neki dobar šou, dobre pesme, dobru zabavu, bitno je da se smejemo i da smo pozitivni – rekao je Rizo, dok je ona  istakla da bi volela da snimi dobru pesmu, pa je on kavaljerski dodao: 

– Ja sam napisao jednu, hoćeš da ti je dam? Balada, sevdah, može? 

A nakon što je dogovor pao, obrt se dogodio u poslednjem trenutku. „Hladan tuš“ kao iz vedra neba zabeležen je kamerom Grand Online-a, a zašto su takmičari na kraju napustili intervju, pogledajte u nastavku.

Foto: L.Cvetković,
Autor: I. Ankić