Login/Registracija

„Muškarac u telu žene“ Osvanuo neobičan video, Aleksandri Tadić bi na ovom umeću pozavideli mnogi pripadnici jačeg pola (VIDEO)

Nerkadašnja učesnica „Zvezda Granda“, pevačica Aleksandra Tadić poznata je kao veoma atraktivna žena, a još jednom je pokazala da je i veoma sposobna, pa je teko sama rešila problem sa automobilom koji joj se desio nasred auto-puta, a sve je zabeležio njen kolega Aleksandar Misojčić.

Evo kako izgleda kada si muškarac u telu žene – rekao je pevač i snimio Aleksandru koja je sama rešila problem sa automobilom.

Pa šta to radiš? – pitao je Xsander, na šta mu je ona odgovorila:

Evo, menjam vodu.

Podsetimo, iako pevačica često dobija komplimente, ona je odlučila da postigne još atraktivniji izgled i operiše nos u Turskoj.

– Videla sam jedan nedostatak koji je uvek prisutan, a to je moj nos. Zato sam odlučila da ga sredim, da ga malo ispravim, jer mi stvarno deluje kao anomalija na licu. Krivi mi i usta i svašta nešto, da ne detaljišem previše – rekla je Aleksandra za Grand, naglašavajući da ima veliki nos, što joj se nimalo ne dopada:

-Nemam komplekse ali hoću da uradim ono što se meni ne sviđa. I šta god mi se u budućnosti ne bude sviđalo ja ću da promenim. Mislim da sa nosem završavam, ali kad dođe starenje, neki višak kože ili bore, naravno da ću sve to da radim. Neću da dozvolim da starim pre vremena i želim da izgledam u skladu sa svojim godinama – objasnila je nedavno pevačica.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk