Muharem smatra da je OŠTEĆEN glasanjem jednog člana žirija: „NEKA SE ZAPITA“

Zbog neverovatnog raspona glasa i energije za Muharema Hadrovića mnogi kažu da kombinacija dva pevača – Zdravka Čolića i Mirze Selimovića. A kako je od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ i svakim sledećim nastupom ovaj momak iz Olova uspevao da podigne lestvicu najviše što može, tako su i njegova očekivanja tokom takmičenja rasla. 

6f9b427955f42a6560b2327e66eb6ae26f2a6460

Kroz dve godine takmičenja trudio se da uvek bude na visini zadatka, da oduševi žiri i publiku, međutim danas priznaje da je bilo momenta kada nije bio zadovoljan glasanjem žirija.

– Ne znam tačno koji je krug bio, tad sam pevao pesmu „Milicu Stojan voleo“ i drugu od Tošeta Proeskog. Moje lično mišljenje je da sam to odlično otpevao, ali eto to se njima nije svidelo.  To je jednom bilo da nisam bio zadovoljan, dobio sam pet glasova, mislim da nisam dobio jedino glas od Dragana Stojkovića Bosanca- požalio se Muharem u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, na šta se voditelj Voja Nedeljković nadovezao.

– On sad gleda ovo i sigurno se pita ‘Šta sam ja zgrešio i zašto ovom dečaku nisam dao glas?!’ – dodao je Voja, a Muharem kroz osmeh poručio Bosancu: – Zapitajte se, zapitajte se!

48cb0f80b0df6ff9aab2cb9639a21defe301e19a

POGLEDAJTE I

„JESI TU? DOĐI“ Šta krije Instagram profil Muharema Hadrovića (VIDEO)

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA ZVEZDA GRANDA: Iz PRIKRAJKA se sve dešava

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić