Login/Registracija

„Mrze me zbog toga“, Zorja Pajić po prvi put progovorila o odnosu sa kolegama iz takmičenja i zbog čega je izbegavala druženje sa njima

Tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, Zorja Pajić za kratko vreme postala je jedan od favorita koji su se plasirali u samu završnicu takmičenja, i koja danas gradi uspešnu karijeru.

Iako se rado seća svog učešća, priznaje da uprkos uspehu na sceni, van nje nije sve bilo tako bajno. Naime, dupla sezona u kojoj je učestvovala važi za jednu od onih u kojoj su se takmičari posebno zbližili, ali ne i Zorja koja nije išla na njihova okupljnja, a sada je otkrila i zbog čega.

Mene svi mrze što nisam htela da idem. Pričali su mi kako sam ja uobražena, a ja ne volim da idem na žurke. Prosto ne volim okupljanja sa ljudima koje ne poznajem, tada nisam to tako gledala, bila sam uplašena– priznala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, u kojoj je bila gost zajedno sa kolegom Isakom koji nije mogao da joj prećuti.

Poznavala si svakoga, ali dobro ajde, neću. Imali smo pet žurki ni na jednu nisi došla– pecnuo je Šabanović.

Ipak, pevačica je tvrdila da joj je bilo teško da se ukopi u sredinu koja je već imala formirano mišljenje o njoj.

Ja sam došla u društvo gde su svi imali mišljenje o meni da sam uobražena– jasna je bila Zorja, a Isak joj je objasnio kako je ona upravo na taj način rešio svoje „odbacivanje“ u takmičenju.

Da ti kaže nešto Isak, čitavo „Zvezde Granda“ nije sa mnom pričalo i ja sam došao i shvatili su da sam normalan i danas se družim sa većinom njih– rekao je roker.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić