MRTVA TRKA Obe fascinirale žiri, šou ukrala nekadašnja ZVEZDA GRANDA koja se rasplakala u bekstejdžu

Kada ti Bog da sve i stas i glas, uspeh je zagarantovan! To su dokazale Abida Milkić (20) iz Živinica i Melanie Durmić (24) iz Elburga koje su duelom u „Zvezdama Granda“ pokupile samo hvale stručnog žirija. 

Prva takmičarka predstavila se pesmama „Idi, široko ti polje“ Vesne Zmijanac i „Poludelo srce“ Zlate Petrović, dok je druga odabrala numere „Đelem, đelem“ Šabana Bajramovića i „Kazuj krčmo džerimo“ Usnije Redžepove. 

bece53d8147e267cad8f915c5d7c75776e4f3d57

Žiri je ovaj duel nagradio sa izjednačenim rezultatom, da bi u preglasavanju direktan prolazak u četvrti krug takmičenja slavila Melanie. 

„Ovo je mrtva trka“, rekla je Marija i dodala da su obe fantastične. 

„Lepo pevaju, lepo izgledaju. Bukvalno su desetka obe“, dodala je Šerifovićeva. 

Svi u studiju složili su se da su devojke pokidale u trećem krugu, a Saša Popović konstatovao je da se kod obe vidi ogroman napredak. Inače, Melanie studira Akedamiju za džez i pop muziku u Holandiji, pa je često u takmičenju znala da pokaže i previše, što joj je posebno zamerao Đorđe David. 

„Ti si jedna od takmičarki koja mi je jako išla na nerve. Bljuvala si vatru, drala se. Ali ove sezone si spustila loptu. Kakav si džez sašila večeras, neočekivano stvarno“, rekao je iskreno Džorž. 

Obe takmičarke imale su podršku u bekstejdžu, a Popoviću je posebno privukla pažnju pratnja druge takmičarke. Reč je o Aleksandri Ristanović koja je učestvovala u prvoj sezoni „Zvezda Granda“ i snimila pesmu za „Grand produkciju“, ali je gledaoci, kao ni Saša nisu videli godinama jer se povukla sa scene.

„Ja večeras imam mnogo veću tremu jer bodrim svog prijatelja“, priznala je Aleksandra, da bi na Popovićev nagovor zapevala svoj nekadašnji singl, što ju je rasplakalo. 

4e4c32708d451d76737ce65c896d28ea4d5a0fcd

„Meni je ovo mnogo slatko. Ne znam zašto se Aleksandra rasplakala, ali je divno. Znam tu pesmu“, rekla je JK, na šta je nekadašnja zvezda Granda rekla da su to suze radosnice. 

„Mnogo mi je lepo da posle toliko godina dođem ovde u studio“, rekla je Aleksandra. 

Žiri je čestitao Aleksandri i poručio je da nastavi da gazi i da se bori za svoju karijeru, a za Abidu i Melanie imao je poruku da ostanu dosledne sebi i svom muzičkom pravcu.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić