Login/Registracija

Mnogima je bila favorit u takmičenju, a sad pesmom poručuje: „Ostanite kod kuće“ (VIDEO)

Posle završetka velikog finala „Zvezda Granda“ u kome je osvojila drugo mesto, Milica Čikarić gotovo da se potpuno povukla iz javnog života. Posle nekoliko televizijskih gostovanja mlada pevačica iz Jagodine vratila se školskim obavezama i nastupima sa svojim bendom. Mnogima je bila favorit prošle sezone, ali u završnici takmičenja nije uspela da pobedi svoju koleginicu Džejlu Ramović koja je trijumfovala. 

Milica Čikarić napravila GALA ŽURKU za punoletstvo, a evo ko je sve bio od kolega iz ZVEZDA GRANDA (FOTO)

……

Ipak, Milica je bila zadovoljna drugim mestom i popularnošću koju su joj donela učešća u dva takmičenja „Neki novi klinci“ i „Zvezde Granda“. Mnogi su se uželeli njenog moćnog glasa i nastupa, a talentovana pevačica im je ispunila želju i javila se iz izolacije. 

Milica je pozdravila sve na svom Instagram profilu na kome je objavila snimak njenog izvođenja jedne pesme Ivane Peters. Poslušajte: 

……


„Pa da izbacim i ja #ostanikodkuće. Šta kažeš sad Ivana Peters?“, napisala je Milica. Ona je ustvari pitala svoju bišu mentorku koliko je napredovala od takmičenja, a onda je dobila niz komplimenata od svojih fanova da „kida“ kako peva i da bi ponovo mogla da se takmiči kako bi uživali u njenom glasu.


Autor: A. B.