Mite Stoilkov otkrio ko je njegova amajlija, blista od sreće: „Zaljubljen sam“ (VIDEO)

m stoilkov

Proslavljeni finalista „Zvezda Granda“, Mite Stoilkov, koji je zauzeo visoko četvrto mesto u finalu, posetio nas je u studiju na Košutnjaku i na samom početku razgovora za Grand otkrio da mu takmičenje i te kako nedostaje.

-Svakako da mi nedostaje, drago mi je da sam ovde sa vama. Promovišem pesmu „Amajlija“ i radujem se što sam opet ovde posle dužeg vremena– istako je pevač za Grand, a onda nam otkrio da li je i dalje u kontaktu sa nekadašnjom mentorkom Viki Miljković:

-Naravno, konačno smo posle skoro godinu dana imali priliku da porazgovaramo. Ona me podržava, čestitala mi je na novoj pesmi, sviđa joj se i to me posebno raduje.

mite stoilkov

Do finala ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“ brojimo sitno, a Mite nam je otkrio da li već sada ima favorita za pobedu.

Iskreno, pratim ponekad i mislim da ima mnogo dobrih pevačča, ali ne želim da izdvajam nikoga– kratko je prokomentarisao Mite, a zatim za Grand otkrio koje je najbitnije lekcije naučio tokom takmičenja u pomenutom šou programu:

Ovo je veliko iskustvo za mene, najbitnije je izabrati dobre pesme, boriti se i pokazati se u najboljem svetlu.

mite

Zanimalo nas je da li je „Amajlija“ nekome posvećena i da li je pevač zaljubljen, a on nam je kroz osmeh odgovorio:

Ne želim previše da pričam o tome, ali priznajem da sam zaljubljen. Hvala Bogu, sve je u redu u privatnom životu.

Da li će snimiti duet sa Viki, ima li u planu da poput svojih kolega iz „Zvezada Granda “ pokrene privatni biznis i koliko je spreman da pravi kompromise kada je muzika u pitanju, poslušajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk