Login/Registracija

Mislio je da NEMA NIŠTA OD TOGA, a onda: “Pozvao me čovek da mu PEVAM NA KONCERTU“

Tokom pune dve godine gledaoci kraj malih ekrana gledali su Martina Ajdarevića u takmičenju “Zvezde Granda“. Da je sjajan pevač i buduća zvezda dokazao je i ulaskom u veliko finale, ali je njegov muzički put počeo mnogo ranije.


Verovali ili ne, Martin je pre više od osam godina izbacio ceo album sa pesmama, a jednu od njih izveo je na koncertu Ace Lukasa na Marakani 2013.godine.

– 2013.godine ja sam snimio album bio je neki jun mesec a par nedelja ranije sam pevao u jednom restoranu u Aranđelovcu a Aca Lukas je bio gost. Prišao sam Aci i pitao da li mogu da otpevam sa njegovim bendom jednu pesmu. Rekao je da mogu i ja sam pevao naredna dva sata- rekao je Martin.


– Kada me je čuo rekao mi je “Mali, ti ćeš pevati na mom koncertu“. I dozvolio mi je na koncertu da pevam svoju pesmu “Takav je Bog“ po kojoj se zvao ceo album- otkrio je pevač, i dodao da je prvobitno mislio da nema ništa od toga.

– Bio sam u šoku kada me je nazvao sutradan i zvao da idemo na kafu da se izdogovramo za probu. Baš nisam verovao, ali desilo se- kazao je Ajdarević pa se nadovezao na osećaj koji je imao kada je stao na binu.

– Tu je bilo 70 hiljada ljudi. Nikada nisam ni pomišljao da ću izaći da pevam pred toliko ljudi. Mislim da se pola toga i ne sećam, svi su mi rekli da sam bio top ali ne znam ni kakav sam bio koliko sam bio uzbuđen- iskren je Martin.

BONUS VIDEO


POGLEDAJTE I:

Zvezda Granda UŽIVA U RODITELJSTVU: Sin već ide tatinim stopama, a za ĆERKICU SE PLAŠI SAMO JEDNOG

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac