Mirza Selimović otkriva koga bi uzeo za mentora u “Zvezdama Granda“ ali i ko su favoriti ove sezone (VIDEO)

Mirza Selimović kaže da nije išao često po emisijama zbog trenutnog stanja, ali je pred snimanje  “Zvezde Granda Specijal“ stao pred naše kamere pa otkrio da mu dani prolaze u dosadi, jer se ništa ne dešava.

– Svi su bolesni, strašljivi, ne družimo se, nemamo nastupe, to nam je što nam je- kaže Mirza i dodaje da živi normalno iako nema prihoda- Ja se ne žalim, kako je svima tako je i meni, ali se nadam da će da se promeni sve, ne zbog novca, nego mi fali svirka i interakcija sa publikom.

cdccaa5f10c37463235b5dd27292115b82b9c7ea

Kako je pevač u sezonama nakon njegove bio podrška pojedinim kandidatima u takmičenju “Zvezde Granda“ zanimalo nas je da li sada prati i ko mu se dopada-S obzirom da nismo radili, gledao sam “Zvezde Granda“ imam favorite, ali ne bih da otkrivam ko su. Ali je generalno jaka sezona, baš ima dobrih- objašnjava pevač i priseća se kako je najveće muzičko takmičenje izgledalo u njegovo vreme- Mi smo tada sami spremali pesme, snalazili se. Snimiš pa preslušaš po sto puta, i vidiš šta ti leži. Ali neki ljudi ne čuju sebe pa im dobro dođe mentor, a ja da sam u takmčenju, ja bih uzeo Mariju Šerifović, mada ne sumnjam da bi sa svakim bilo dobro raditi.

f47ad2a77790290973002d92e9821b61493971e0

Mirza vredno sprema nove pesme koje se nada da će objaviti na proleće, jer sada nije momenat, a ima li nekih kolega čije nove pesme rado sluša, on odgovara- Nisu izbacivali nešto pesme, ali eto Dino Merlin i Dženan, njihove pesme mi se sviđaju.


PROČITAJTE I:

Mirza Selimović posle operacije- KONAČNO DIŠEM! (FOTO)

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac