Mir, mir, mir, NIKO NIJE KRIV: Sukobi dobili EPILOG, ko je DOBRO PROŠAO? (VIDEO)

Drugi krug takmičenja “Zvezde Granda“ polako se zahuhtava, kandidati daju sve od sebe kako bi nastavili borbu za titulu zvezde “Granda“ dok mentori bivaju sve nervozniji zbog daljeg plasmana njihovih pulena.

475867707d39be3567708b519aeb059a702cde9f

Dragan Stojkovič Bosanac, poznat kao mentor sa najmanje kandidata, sinoć je bio razočaran kada je njegov predstavnik dobio samo 4 glasa, ali ga to nije obeshrabrilo da veruje da će u baražu biti bolje. Ipak, najdraže mu je bilo što je baš Ceca Ražnatović pohvalila njegovog kandidata.

Dok je ostatak žirija davao svoje mišljenje, Bosanac i Popović su se domunđavali, pa je Saša odlučio da kaže i o čemu- Kaže meni Bosanac: “Vidiš kako sam naučio Cecu kako se govori u Zvezdama Granda“- izjavio je Saša pa zamolio Cecu da otkrije kako se završio njen i Bosančev sukob.

41d2d026a27d886e5b2569b3921dfe62dc756d48

– Kakav sukob? Rat pred istrebljenje! Kada se to završilo Bsanac me uhvatio pod ruku i rekao mi: “Neću maco da čuju ostali, ne bi bilo fer, ali da dođeš ti kod čika Bosketa da te nauči da govoriš i da pevaš“- ispričala je Ceca bosanskim naglaskom kada su svi prisutni popadali od smeha.

Koliko je prema Ceci u ovoj epizodi bio blagonaklon, toliko je sa druge strane napadao Viki. Naravno samo zabave radi. Kako je Boske Violetinom kandidatu dao glas, a ona njegovom nije, producent je odlučio da joj objasni kako je on dobra duša, a onda u celu priču upleo njenog supruga Tašketa koji je karijeru počeo kod Bosanca u orkestru.

3b5bd9684a346e8ce25ec5252c46c440c527bfc7

– Taške je sedeo iza mene. Je l’ bi ga ti okarakterisala kao duplog pozadinca?- pitao je on, na šta se Viki nasmejala i odgovorila da je Taške solista.

– Solista? Kad? Cokto je kod mene u orkestru- grubo je rekao Boske, a onda objasnio šta je zapravo hteo da kaže- On je držao ritam zajedno sa ritam sekcijom s vremena na vreme ali je bio i ostao odličan muzičar i harmonikaš!

Iako je rano za predviđanje ko bi mogao da bude favorit, već u prvom krugu izdvojila se jedna kandidatkinja, koja je regionu poznata po obradama pesama koje snima, Lana Vukčević.

Mlada Crnogorka došla je u Cecin tim, ali nažalost nije opravdala svoju poziciju, te je sinoć ispala iz takmičenja.

056e3a69545db45c6bba8ecaa8344738193d6dac

Ovde se desilo nešto što bi mnogi rekli da je neočekivano, a ja bih rekla potpuno očekivano. Imamo devojčicu koja ima 15 godina i koja poseduje neko svoje znanje. Prvenstveno mislim da je za nju još uvek rano i da nije spremna za ovo takmičenje– rekla je Marija pa dodala da deluje da kandidatkinja nije dovoljno bila na probama i da nije spremna.

– Ja sam Lanu videla samo jednom i to odmah nakon prvog kruga, nisam bila u prilici da intenzivnije radim sa njom. Mislim da je ogroman potencijal i ne znam čije su to odluke, ali smatram da takmičari moraju da budu i da rade sa svojim mentorima jer mi stojimo iza njih– objasnila je mentorka Ceca, a šta je takmičarka rekla u svoju “odbranu“ i sa kim je to zapravo radila, što ju je koštalo takmičenja, pročitajte OVDE.

9baffe75a17cc5512c7e5a1080bbae58fc9ffc89

Bilo je i onih kandidata koji prete da postanu ozbiljni favoriti, kao što je sinoć bio slučaj sa Marijinom kandidatkinjom Melihom Imširović koja je oduvala ceo žiri interpretacijama pesama Šemse Suljaković i Nade Topčagić.

– Meni strašno liči na Džejlu. Po finoći, tačnosti u pevanju, osobenosti. Marija te je sašila. Prelepo izgledaš na stejdžu, on ti pripada. Alal vera jer ja otprilike znam koliko su teške ove pesme– iskreno je komentarisao Đorđe David, a Marija je cvetala od ponosa.

Na velikoj sceni sinoć nam se predstavilo njih sedamnaest ali mesta za sve nažalost nije bilo.

ff127ef11c9c889706cc8bf3432a6d00cfadc3d6

Samo tri kandidata prošla su direktno dalje, jedna kandidatkinja je ispala, dok se njih trinaest borilo za jedno od osam mesta u trećem krugu.

Saša Popović kao i uvek u ulozi sudije doneo je najbolju moguću odluku, a vi OVDE pogledajte ko je sve prošao dalje, ili klikom na video ispod da vidite kako je izgledao baraž.

Ukoliko ste (niste valjda) propustili sinoćnu epizodu ili samo želite da u njoj uživate još jedanput, klik na video ispod!
Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac