Milica Todorović ima TAJNOG udvarača: Na nastup stigao NESVAKIDAŠNJI POKLON

Na jednom od nedavnih nastupa koje je imala u Beogradu, Milicu Todorović sačekalo je iznenađenje od nepoznatog obožavaoca.

Naime, njoj je po završetku nastupa stigao ogroman buket belih ruža kao i poklon u vidu nakita, a još uvek se ne zna ko je ovim sjajnim gestom iznenadio pevačicu.

2594b117babf3290585c7af10cc29cba3d8822e8

– Milica izgleda neće da otkriva ništa o tome, ali sinoć nakon nastupa stigla je ogromna korpa belih ruža za nju i jedna kesica poznatog brenda nakita. Da li je dobila neki nakit u toj kesici i koji, ne znam. Uglavnom, Milica je bila iznenađena i to se baš videlo, ali je samo rekla: „Opet?“, tako da izgleda da nije prvi put. Nismo skapirali ni da li je od nekog njenog dečka ili od obožavatelja. Njena sestra i menadžer su odneli odmah u auto cveće, Milica je ponela kesicu s poklonom i otišla – ispričao je izvor za Informer.

47547cbda119b3a6ef5545c74dd889a88345e1e6

– Milica je sinoć održala nastup za pamćenje, oduševljenje možete videti i na društvenim mrežama. Privatni život i dalje neće komentarisati – kratko su poručili za pomenuti portal iz Miličinog PR tima.

Inače, Milica je u više navrata istakla da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, ali da joj prava ljubav jednostavno još uvek ne dolazi.

Da li je u pitanju tajni obožavalac, ili neko koga pevačica poznaje, za sada ostaje misterija.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković