Login/Registracija

Milica Pavlović PRIZNALA DA JE ZALJUBLJENA: „Meni je to najlepše na svetu“ (VIDEO)

Pravi bum na našoj muzičkoj sceni, pre tri nedelje, napravila je Milica Pavlović kada je objavila svoj novi album „Posesivna“.


Iako bi mnogi ovaj potez ocenili kao hrabar, Milica je od onih koji veruju u sebe bez obzira na mišljenja drugih.

– Ja sam sve radila kontra od onog kako treba. Stavila sam ceo album u 11 uveče kada niko ne radi na kanal na kome sam imala nekoliko hiljada sabskrajbera. Svi su mi rekli da sam luda što objavljujem 12 pesama u istom momentu, ali ja sam verovala sebi- rekla je pevačica koja ističe da bi volela da svojim primerom podstakne i druge kolege na izbacivanje albuma.

Jedna od numera koja se posebno izdvojila je „Šećeru“, koju je uradila u saradnji sa telentovanim mladićem Albinom čiji je rad opčinio na prvo slušanje.

Kada sam čula njegove stavri osetila sam tu magiju, a kada sam ušla u studio pala sam u nesvest. Kada sam čula pesmu „Šećeru“, ta pesma je tražila Milicu Pavlović i Albina zajedno da pod njegovom produkcijskom palicom donesemo pesmu onako kako je doneta– iskrena je bila seksi senjorita.


Zanimalo nas je i da li su se sada druge kolege zainteresovale za saradnju sa mladim umetnikom.

– Ja sam navikla da budem i talična i sigurna sam da će i u ovom slučaju tako biti. Znam da kada otkrijem neke ljude da sve moje kolege kasnije krenu u tom smeru, ali mene to raduje. Tog nekog je otkrio onaj gore, ja sam samo bila nesebična da to prepoznam i posesivno prisvojim malo te energije (smeh)-  priča ona.

U medijima se dosta spekulisalo o količini novca koju je uložila u ovaj projekat, ali ona tvrdi da postoji nešto mnogo vrednije of finansijkog momenta.

– Mnogo više vrede moji živci i te modrice i ta moj aposvećenost i aktivnih 6 meseci u ovom projektu, dve godine kada se zaokruži da novac na kraju nije toliko primaran- smatra Pavlovićeva.


Milica ne krije sreću povodom uspeha ovog albuma, ali priznaje da joj je najdraži momenat kada to podeli sa svojim najmilijima.

– Oni su na mene ponosni, ja to kao đak koji vredno radi i izađe ispred table i treba da ispriča lektiru koju zna da je savladao tako ja svojima pričam , jer oni nisu deo ovoga i meni je to najlepše na svetu– kaže pevačica.

Posesivna priznaje da gaji poseban odnos sa publikom bez koje ne bi bila tu gde jeste.

– Ja sam zaljubljena u sve te ljude i svi oni su u mene. Ja imam utisak kada pevam na nastupu, da ja svakog čoveka pogledam bar jednom, ja poželim svakome da se obratim, ja upamtim i lica. Znam i da prepoznam kada neko dođe više puta na nastup- tvrdi ona.


Kao neko ko uvek želi više, pitali smo je i da li je veliki solistički koncert sledeći korak.

– Moji saradnici kažu: „Sa tvojim apetitima koncert…ajde malo da se smejemo“, da, i ja se smejem od nervoze kad mi se pomene to pitanje. Ja imam velike planove, ali prvo volim da krenem da ih realizujem i onda da pričam– ispričala je Milica.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić