Login/Registracija

Milica Pavlović OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU: „Postoji neko ko me FINANSIRA, možda ćete se RAZOČARATI“

Prošlo je dve nedelje od kada je Milica Pavlović izbacila „Posesivnu“ i postala glavna tema u svim medijima, kada je nakon velike promocije uspela da svaku pesmu ubaci u trending na platformama za slušanje.


Veliki projekti poput ovog, pored rada iziskuju i pozamašnu finansijsku svotu za realizaciju, a domaći mediji nagađali su kako je u ovaj album uložila neverovatnih 300.000 evra za koje su se mnogi pitali odakle dolaze, a ona je odlučila da stavi tačku na ove spekulacije.

– Došlo je vreme da kažemo ljudima kako stvari stoje. Naravno da tu postoji neko ko je lud, naravno da postoji neko veruje u mene, naravno da postoji neko ko me finansira, ajde da se uozbiljimo. Možda je došlo vreme da kažem ko je to, ali mislim da ću mnoge razočarati- to sam ja. Ja stojim, ponosna sam, mirno spavam, mirno se budim– jasna je bila Milica.


Ponosno je istakla kako je sama svoj sponzor, ali i da joj ne dolaze svi prihodi isključivo od pevanja.

– Pored toga što se bavim pevanjem, to je moja najveća ljubav na svetu ja sam i zaštitno lice mnogih svetskih brendova i kampanja i radim danonoćno. Prekjuče sam potpisala ugovor za jednu veliku kampanju koja kreće od juna. Ljubomorne duše nervira moj rad, verovatno zati što ih podseća na njihov nerad, pa još malo da ih nerviram kada me budu gledali na bilbordima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore– otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić