Login/Registracija

Mili puni BATERIJE na JAHTI, a ono što je otkrio o ZVEZDAMA GRANDA mnoge će obradovati

Član produkcijskog žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja ‘’Zvezde Granda’’ Aleksandar Milić Mili, odmah nakon završene 15. po redu sezone pomenutog šou programa, uputio se na zasluženi odmor.


Prva destinacija bila je logično njegova luksuzna vila na turskom primorju u kojoj letuje sa porodicom i prijateljima već godinama unazad. Nakon Turske, Mili je svojom jahtom plovio i grčkim ostrvima, gde je proveo mnogo nezaboravnih dana uživajući u svim čarima šarmantnih grčkih gradića na Egejskom moru.

Međutim, muzički direktor Granda nije mgao da zaobiđe ni Jadran te je sada svojom 25 metara dugačkom jahtov uplovio na Hvar gde će provesti još nekoliko dana, pre nego što se vrati Beogradu i poslovnim obavezama.

– Sam sam na Hvaru s obzirom da su supruga i deca morali da se vrate za Beograd zbog početka školske godine, ali uskoro im se pridružujem tamo i već mi nedostaju- istakao je kompozitor.

Osim priprema za novu sezonu ‘’Zvezda Granda’’ u kojoj ostaje na svojoj dobro poznatoj poziciji, Mili će se maksimalno posvetiti i radu u svom studiju.

– Prvobitno spremam pesmu za pobednika šoa koja će biti totalno autentična i u njegovom fazonu, a zatim i na numere koje će snimiti drugi učesnici takmičenja, videćemo još uvek koji- rekao je Mili za naš portal pa objasnio po kom kriterijumu će birati pevače za koje će uraditi pesme.

– To će biti oni koji su po nečemu interesantni Grand produkciji, mi ćemo se dogovoriti oko toga. Na isti način sam i Zorani Mićanović dao pesmu ‘’Sikter’’ prošle godine iako nije došla do finala ‘’Zvezdi Granda’’. Prosto sam verovao da ona ima ono nešto i da će je publika vrlo brzo zavoleti i prihvatiti, što se ispostavilo kao tačno. Kao što je ona postala zvezda koja sada snima pesme i radi punom parom, tako verujem da će postati još njih koje sada sa razlogom budemo odabrali- zaključio je Mili.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac