Login/Registracija

Mili MOLIO SAŠU da pusti kandidata, a Marija Davidu PREOTELA njegovog “Ja ga spremam za peti krug“! (FOTO)

Naredni takmičarski par činili su Đorđev pulen Boban Lazić (30) iz Beograda kao i Milijeva kandidatkinja Anđela Kostić (23) takođe iz Beograda.

Boban je odabrao pesme “Tužno leto“ Tome Zdravkovića kao i “U mojim venama“ Aca Pejovića, dok je Anđela sa mentorom odabrala “Sviđa mi se tvoja devojka“ od Seke kao i “Grad bez ljudi“ od Severine.

Rezultat je nakon nastupa bio 5:3 u korist Bobana, koji ide dalje direktno, dok će o Anđelinoj sudbini odlučiti Saša.

– Ja ću konkretno da pitam žiri, da li ova devojka treba da ide dalje?- pitao je Saša.

Ne treba da ide dalje jer ni u jednoj pesmi nije otpevala nijedan jedini čist ton- rekao je Bosanac, pa se Mili ubacio– Ne slažem se sa Bosancem. Anđela je i na našoj probi imala tremu i drhtao joj je glas a kamoli ovde. A sledeći put će biti 50 posto bolja.

– Anđela je večeras omanula i da bi trebalo manje da provodi vreme kuvajući za dečka. On nek kuva a ti u teretanu, lepa i slatka, i za prvi put savladalo te je neiskustvo i trema. Kada je reč o Bobanu, po mom mišljenju ima neke magije u tebi. Šmeker si i boljeg mentora nisi mogao daimaš boljeg mentora, tako ste skladan par. Mislim energetski- rekla je Karleuša, a onda dodala da je Anđela zaslužila šansu.

-Ja sam glasala za Anđelu i smatram da treba d ati damo šansu za sledeći krug- kaže Bekuta.

Marija Šerifović nije bila ni za prvog ni za drugog kandidata- Ma konstantan falš drugi kandidat, nije ti leglo od prve sekunde- a Viki je imala i zapažanje- Marija mu je pokazivala da smiri a Đorđe da udara. A on sluša mentora, što nije dobro.

-Bole toliko želi da dobije glas od Marije, on kad izađe na stejdž on od nje dobije vezana creva- rekao je Đorđe, a onda je Marija imala predlog- Jel mogu ja da ga spremam za sledeći krug? Ali ti Đole sediš i ćutiš ja radim?- na šta je David pristao a kandidat bio presrećan.

Na kraju je sam ostalo da Saša odluči da li Anđela ide dalje.– Ja te molim i preklinjem da je pustiš, daću ti šta hoćeš- rekao je Mili, a Saša je presudio uz Bosančevu pomoć.

– Puštaj je bre!- rekao je Bosanac, ali i Marija.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac