Login/Registracija

MILI, JESI LI TO TI? Trljamo oči zbog njegove nove fotke, fanovi u šoku: „NISI NORMALAN“

Mnoge poznate ličnosti stide se svojih ranih radova i najčešće bi spalile fotografije iz mladosti, ali čuveni kompozitor i član žirija „Zvezda Granda“, Aleksandar Milić Mili, ponosan je na svaki period svog života, kao i izgled, što je današnom objavom i pokazao.


Iako ga većina poznaje bez kose i sa izvajanim telom, nekad je furao totalno drugačiji look, a jednu od takvih fotografija podelio je putem Instagrama, što je iznenadilo i nasmejalo njegove pratioce. 

On je objavio fotku na kojoj izgleda neprepoznatljivo sa dugom, kovrdžavom kosom, a na račun svog izgleda i sam se našalio na društvenim mrežama poredeći sebe sa britanskim pevačem i tekstopiscem.

– Ma, bolje bez kose. Je l’ tako? Robert Plant from Alibaba – napisao je Mili, a njegovi pratioci poručili su mu da je u pravu, kao i da nije normalan, budući da ih je nasmejao do suza. Međutim, neki su bili toliko inspirisani da su mu ostavljali šaljive komentare. 

„Rajko Horizont original“, „Sad je šišanje luksuz“, „Jesi gadan“, samo su neki od iskrenih reakcija njegovih fanova na fotografiju iz mladosti.


Iako je mnoge ova njegova objava nasmejala, bilo je i onih koji su primetili da je i tad bio jednako zgodan kao i sad.

Međutim, saznali smo da ovo nije stara fotografija, već da se Mili na odmoru, a u trenucima dokolice „igra“ sa popularnim filterima, pa je tako sebi udenuo kosu. 

– Ze*am se sa nekom aplikacijom na telefonu – potvrdio je Mili za Grand Online. 


Mili nikad nije krio da od najranije mladosti vodi zdrav život, kao i da su redovna ishrana i vežbanje deo njegove svakodnevnice.  Mada je nedavno imao operaciju želuca, to na njegov izgled nije ostavilo nikakve posledice, a ubrzo nakon oporavka vratio se u teretanu.

– Zapustio sam se od operacije, ali obično 6 dana nedeljno treniram– otkrio je nedavno za Grand Online. 

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić