Login/Registracija

Mili ISPROVOCIRAO Popovića, on mu žestoko uzvrato: „KAKO SI DOŠAO, TAKO ĆEŠ I OTIĆI“

Nakon maksimalnog broja glasova koje je osvojila u prvom krugu, još jednom je stala na Grandovu scenu Merjema Alihodžić, a u ovom krugu predstavila nam se pesmom svoje mentorke Marije Šerifović „Jedanaest“ i drugom brzom pesmom „Najbolja.

Već tokom izvođenja prve numere dobila je tri glasa, a u ovom krugi-u nije uspela da osvoji svih šest glasova, izostao je jedan od Ane Bekute.

– Mila, ti si beskrajno talentovana imaš jedan čist glas kom nedostaje iskustva, rada, borbe, nema dinamike, imaš ritma ali… Prvu pesmu si prilično lepo otpevala, ali u drugoj se nisi snašla. I pitam mentora zašto ovoliko teške pesme za početnika- pitala se Ana.

– Ona je došla sa raznim idejama, i sve pesme su jako teške. Ja pokušavam da im objasnim da je dovoljna jedna teška pesma, a druga treba da zabavi publiku. Da li je ovo bila cena što smo platili jer nam je na probi zvučalo da je to, to je tema za razmišljanje– rekla je Šerifovićeva.

– Ja sam glasao zato što ima pesnaest godina, ali složio bih se sa Anom. Sa toliko godina ovakve tekstove pevati, zrelih osoba, tek ćeš ti doći– počeo je Dragan Stojković, a Popović je dobacio i upitao da li treba da peva „Cvetak zanovetak“.

– U krajnjem slučaju i to bi za njeno godine bilo osveženje i jedno rasterećenje ali sigurno bi bilo prikladnije i prijemčivljije. Ti si talenat, tako se peva u Bosni. Povedi računa, ti si sebe dokazala kao potencijal i vokal. Nekada treba sakriti mane, a istaći ono što je lepo– objasnio je Bosanac.

Saša je predložio da u narednom krugu peva „Miki Mićo“, a Bosanac je dodao kako će oni da igraju.

– Ti ćeš da jašeš Sašu. To se tako igra- dobacio je Mili.

– Mili, ovo je bilo nisko i ja imam nešto u glavi kako si došao tako ćeš i otići. Javlja mi se– odgovorio je Popović, a zatim mu rekao da prokomentariše nastup.

On je pohvalio takmičarkino pevanje sa čim se složila i Ivana Peters, kao i Viki Miljković.

– Pomešana su mi osećanja. Nemojte da imate taj mazohistički stav da fascinirate Mariju pevajući njene pesme. Uglavnom zasluženo po meni- istakao je Đorđe David.

Na kraju, Marija je rekla kako je zadovoljna 70 posto, ali da će o tome razgovarati kasnije.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić