Login/Registracija

Milana Mitrovića dugo nismo videli, a sad je otkrio da ima NOVO ZANIMANJE „Neću samo da budem pevač“ (VIDEO)

Nedavno smo pisali o našim estradnim ličnostima koje su silom prilika počele da se bave raznim drugim zanimanjima, a neki od njih su probudili i razvili razne talente koje su godinama zanemarivali. Među njima je i nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Milan Mitrović.

Pevač se u poslednje vreme, usled viška slobodnog vremena podsetio i svog hobija koji je imao još kao mali, a u pitanju je pisanje pesama.

– Imao sam tu sreću da sam u poslednjih godinu dana imao inspiraciju da pišem pesme. Napisao sam dosta numera, a tri smo i uradili. Snimili, uradili muziku, učestvovao sam i u njihovim aranžmanima – otkrio je pevač za Grand.Online i dodao Kako stvari stoje, ove pesme će sačekati još neke koje se krčkaju, pa će to sve biti jedan lep album. 


Iako nas je zamolio da još malo budemo strpljivi, uspeli smo da saznamo i to da kako je došlo do svega ovoga.

– Kao mali sam mnogo želeo kompjuter. I tada sam napisao jednu pesmu o kompjuteru. Slučajno je dospela do moje tetke, koja je nastavnica srpskog jezika. Rešila je da pesmu pošalje na konkurs i ja sam tada pobedio. Recimo da iz tog vremena kreće moj talenat za pisanje – priseća se Milan.

Mitrović ne krije ni da bi voleo da se njegove pesme pevaju i od stranje njegovih kolega, te da bih vrlo rado prodavao u budućnosti.

Za sam kraj, uspeli smo da čujemo i delić pesme o kompjuteru koju je napisao u školi, a kako zvuči poslušajte u intervjuu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: K. Stanković