MIKROFON O KLIN Ljuba Perućica otvara restoran zbog žene, ne želi da Katarina i dalje radi kao voditeljka (VIDEO)

Otkazani nastupi zbog korona virusa Ljubu Perućicu naterali su da smisli novi poslovni poduhvat. Njegova supruga Katarina odustala je od svoje voditeljske karijere, a zvezda Granda ne zna kad će ponovo pevati pred publikom. Ljuba je u „Grand magazinu“ priznao da je uticao na to da Katarina više ne radi na televiziji. 

81f2788733982802678f2987295368dad23c51c2

„Zapostavila je to zahvaljujući meni. Pošto kad nešto radi ona se mnogo daje i ne ume da dozira. Čini mi se da se tada previše davala i previše napora ulagala u to i nije bila zadovoljna onim što je dobijala za uzvrat. Mi se nismo dovoljno viđali jer je umela da ode u devet ujutru i da se vrati u devet uveče sa posla. Kad dođe bezvoljna kući nije mi se to dopadalo. I onda sam joj ja predložio da ostane kod kuće i da bude dobra supruga koja je nasmejana i srećna“, ispričao je Ljuba i otkrio da se Katarina odlično snalazi u kuhinji.

……


„Ona bi inače volela da vodi restoran jer je to njen san. Mislim da bi to bilo sjajno jer ona odlično kuva i obožava da kuva. To je ozbiljan poduhvat i možda se jednog dana ostvari kad budemo imali uslove za tako nešto“, rekao je Ljuba koji je nagovara da otvori blog o kuvanju u kome bi je i on podržao. 

Pogledajte opširnije: 

https://youtube.com/watch?v=gRguh4K7khw%3Fstart%3D4292


Autor: A. Bakić