Login/Registracija

MENTORI NA IVICI ŽIVACA, MARIJA I JK NA RATNOJ NOZI Pogledajte prvu epizodu petog kruga (VIDEO)

Sinoć je otvoren peti krug „Zvezda Granda“, a tenzija među mentorima veća je nego ikad. Kriterijumi su pooštreni, a žiriju ni najmanja greška kandidata nije uspela da promakne.

Jelena Karleuša oduvek je govorila da jedna zvezda mora da ide u korak sa trendovima i da u današnje vreme nije dovoljno biti samo dobar pevač, pa je tako Sanela Smola i Minela Spahovića izgrdila zbog njihovog stava prema šoubiznisu, a kada im je zamerila OVO svi u studiju su se smejali. 

Viki i Jelena OPLELE KOLCE, Popović se popeo na sto, a Marija zapevala „Molitvu“ u NARODNJAČKOM FAZONU (VIDEO)

Između Jelene Karleuše i Marije Šerifović kroz celu epizodu sevale su varnice, a svađa je počela još na samom početku emisije kada je Marija pokušavala da objasni Jeleni da pesme moraju da se pevaju u originalu i nikako drugačije. Šerifovićeva je u jednom trenutku od muke čak i zapevala svoju pesmu „Molitva“ u narodnjačkom maniru OVDE. Jelena i Popović raspravljali su se oko stajlinga Milice Atanacković, a ovoga puta, iako čudno zvuči, diva nije podržavala njen provokativni odabir garderobe OVDE.

Marija i Jelena ponovo su imale okršaj kada su se posvađale oko Jelenine kandidatkinje Milice Čikarić. Marija je tvrdila da se takmičarka dere dok peva, dok je Jelena bila uporna da je njena učenica odlično otpevala. „Mene ćeš da slušaš i nikod drugog. Ja sam u pop muzici mama i tata, baba i deda“, poručila je Marija tada kandidatkinji, dok je diva nakon toga svojoj koleginici uputila komentar, koji je Mariju potpuno razbesneo OVDE.


Nakon što su se strasti smirile, imali smo prilike da vidimo i kako su Viki i Jelena oplele kolce, dok se direktor Popović popeo na sto i zaigrao OVDE.

Još veća borba u PETOM KRUGU u kome je ovih 12 takmičara prošlo dalje (FOTO)

Pogledajte celu emisiju:

https://youtube.com/watch?v=sRmGy-iwREw


Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić