Login/Registracija

Mentor OTKUCAO ljubavni život takmičarke i očitao BUKVICU: „Prekini da PATIŠ za tim što te je OSTAVIO“

Retko kad se desi da u drugom krugu „Zvezda Granda“ ljubavni život takmičara bude izložen na tacni. Međutim, ove subote to se desilo Juliji Petrović (21) iz Bele Palanke koju je mentor Đorđe David „otkucao“ pred milionskim auditorijumom. 

Sve je krenulo od sjajnog izvođenja balade „Poljubi me“ Nine Badrić, a zatim se krah desio sa numerom „Carte Bklanche“ grupe „Oktobar 1864“, zbog čega je dobila samo 4 glasa. 

– Meni se nije dopala boja tvog glasa, niti volumen. Tehnički si prvu pesmu savladala, drugu nisi, ništa te nisam razumela – prokomentarisala je Ana Bekuta, dok je Marija Šerifović dodala da je njen kompletan utisak da takmičarka nije imala snage, sa čim se i složio i Dragan Stojković Bosanac. 

– Bez energičnog pevanja je bilo, tanak glas. Bilo je dosta tonske nesigurnosti, ispade da ti nemaš volumena u vokalu: Jesi ti pevač, čuje se to, ali ovo je bilo ispod nivoa prvog kruga – dodao je Boske, a Aleksandar Milić Mili pohvalio takmičarku za trud. 

-Ok, slažem se da nema snage, nema volumena, ostalo je sve bilo korektno – rekao je, što je nateralo Sašu Popovića da mu dodeli novi nadimak.

– Ja te posmatram, nekad si stvarno Mili, a nekad Milivoje– konstatovao je Popović, a Snežana dodala: – A nekad Milojica. 

Ipak, završnu reč imao je mentor koji je silno želeo da pojasni šta se takmičarki dogodilo na sceni. 

– Na moju veliku žalost, ja moram da se složim da je ovo mera (prim.aut 4 glasa), ali ja da doživim da mi Bekuta i Bosanac kažu da nemaš volumen. Ja ću sad da se izbodem sa ovim napolitankama direktno u srce. Da li si ti ženo normalna? Ti si njih ubedila da nemaš volumen, a ja znam kakav volumen imaš. Da li je moguće da te je trema toliko samlela?! Ne smeš to sebi u životu da dozvoliš – rekao je ljutito mentor i nastavio:

– Moraš da izađeš spremna za fajt. Budi riba kao što si bila na probama, otvaraj ta usta. Pojedi ih sve, u protivnom nećeš ići dalje. 

Saša je dao takmičarki dao priliku da i sama kaže šta se desilo u drugom krugu, a nakon što je priznala da je sigurnija u baladama, mentor je osuo paljbu i tako otkrio emotivno stanje svoje kandidatkinje. 

– Prekini da patiš za tim što te je ostavio, rekao sam ti to sto puta na probama. Sad mu sa ovom pesmom udari šamar i pokaži da si zmaj- poručio joj je mentor. 

– Gde za ovakvo žensko i to na televiziji da kažeš da pati i da je neko ostavio? Pa ko nju može da ostavi? – zanimalo je Cecu, a Đorđe odgovorio: – Pa samo magarac, ja o tome pričam. Sad joj je vreme da postane aždaja.


Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić