Martina Jozinović oštra na jeziku poput svoje mentorke: „Ko mi kaže sledeći put favorit – ide napolje“ (VIDEO)

martina 1

Sjajnim nastupom u četvrtfinalu kandidatkinja za „Zvezde Granda“ Martina Jozinović osvojila je simpatije publike, ali i žirija popularnog muzičkog takmičenja i plasirala se zasluženo u polufinale. Gotovo svi od reda komentarisali su kako je ovo bilo njeno veče, a takmičarka u razgovoru za Grand i sama priznaje da je svesna svojih mogućnosti koje je na pravi način predstavila na sceni.

-Mislim da je moj odabir pesama bio defintivno najbolji do sada. Pokazala sam u isto vreme i svoj kapacitet pevanja, a takođe i to da mogu da napravim neki šou u studiju, odnosno na sceni – iskrena je Martina.

IMG 0997

Kandidatkinja je sve iznenadila kada je otpevala Severininu „Štiklu“ a priznaje da je i sama u startu bila pomalo uplašena.

-Bila sam malo skeptična, ali kada sam je otpevala shvatila sam da je to pesma za mene – rekla je takmičarka.

MARTINA JOZINOVIC 24 GOD. KAKANJBIH 14

Malo pomalo i Martina je stigla na korak je da stigne do velikog finala, a sada je otkrila i da već sada bira pesme ali i druge stvari za veliki događaj za koji se nada da će se plasirati.

-Sada i te kako razmišljam šta i kako da izaberem, koje pesme i koji autfit, ali mislim da će uz pravi tim sve to biti kako treba – otkrila je Martina.

martina 2

Takmičarka je istakla i da je prihvatila kritike tokom čitavog takmičenja i da je to verovatno i jedan od recepta za uspeh u ovoj sezoni.

-Moja profesorka nije tu, ali sam se čula danas sa njom. Slala mi je tu energiju, da budem što bolja i što jača, a prihvatila sam naravno svaku kritiku koja mi je rečena u nekoj od prošlih emisija. A i svaki kompliment prihvatim. Mislim da je prošli put bio problem u izboru pesama. Priznajem da sam sama izabrala pesme u prethodnom krugu, a sada mislim da je ovo bio baš pun pogodak – ispričala je takmičarka.

IMG 0946

Marija Šerifović je poručila da ide kući i da vežba, a Martina na to kaže:

-Ko mi kaže sledeći put reč favorit – ide napolje. Šalu na stranu, ona mi to svaki dan govori, a ne mogu da ignorišem ni to što drugi članovi žirija takođe to govore. Ali opet malo gledam u Mariju kako će da reaguje, ali dobro je – zaključila je Martina.

Ceo razgovor sa Martinom Jozinović pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković