Login/Registracija

Marko Gačić otvorio dušu o Zvezdama Granda: „Bili su PROTIV da se takmičim“

Marko Gačić je nakon učešća u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ stekao ogromnu popularnost i danas važi za jednog od najtaženijih i najboljih pevača narodne muzike.

Pevač se sa nostalgijom priseća samog početka karijere i priznaje kako se osećao kada je prvi put stao na veliku Grandovu scenu.

-Voleo bih malo da se vratim u to vreme kada sam počinjao. Jeste to i trema i stres, ali mi je zaista sve ostalo u lepom sećanju. Ponosan sam što sam bio u ovom takmičenju, mislim da je uz Zvezde Granda sve mnogo lakše – počeo je Marko za Grand.

Markov tata, inače poznati harmonikaš Mikica Gačić je godinama deo Grand produkcije, a pevač otkriva da je imao nesuglasice sa ocem kada mu je sopštio da želi da se prijavi popularni šou.

-U tom trenutku kada sam se takmičio, ime mog oca mi je bila otežavajuća okolnost, imao sam možda veću tenziju zbog toga. Neki komentari su tada bili da je to što sam ja u takmičenju namešteno, ali to nije bilo tačno. Čak, moj otac u tom trenutku nije bio za to da se ja takmičim, smatrao je da nisam dovoljno sazreo ni pevački ni što se posla tiče, obzirom da sam jako mlad krenuo u sve to. Ja sam još kao dete pratio „Zvezde Granda“ i želja mi je bila da zapevam jednog dana na toj sceni, to finale mi je bio uvek neostvarena želje. Uvek se rado prisetim tih dana takičenja i ponovo bih se prijavio – rekao je Gačić za naš potral.

Marko je ipak dokazao ocu da nije pogrešio kada se prijavio, a u prilog tome ide činjenica da je danas jedan od najtraženijih pevača mlađe generacije.

Dodatnu popularnost pevač je stekao kada se oženio sa koleginicom Gogom Gačić sa kojom je već godinama u braku, a oni važe za jedan od najskadnijih parova na našoj javnoj sceni. Nedavno je Goga izdala i novu pesmu, a Marko je bio jedan od glavnih učesnika u spotu.

-Za spot je bila njena ideja, ja sam odmah prihvatio kada mi je to predložila. Bilo je tu i dosta naših kolega, pa sam onda i ja odlučio da budem u spotu. Mi smo jedno drugom najveća podrška i u poslu, ali i privatno, uživamo u braku i to je najvažnije – zaključio je pevač.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković