Marijin prijatelj NIJE ZNAO DA URADI OVO, ali joj je zauzvrat dao NESVAKIDAŠNJI POKLON (VIDEO)

Vlogovi Marije Šerifović postali su nešto što njena publika nikako ne propušta i sa nestrpljenjem čeka „novu epizodu“.

I ove nedelje, pevačica je otvorila vrata svog privatnog života i pokazala kako provodi vreme sa svojim prijateljima u vikendici. Vidno raspoloženo društvo, roštiljalo je i uživalo u lepom danu.

Ipak, kada je došao momenat da se „raspali“ roštilj, njenom prijatelju Milomiru to nije baš pošlo za rukom, jer mu je pre svega problem predstavljalo drvo koje nije mogao da iseče sekirom.

461e4213f769e73d53942132ae2197d945b9cafa

Budući da je taj deo na sebe preuzeo drugar Miloš, kome ovaj zanat ide više od ruke, Milomir se okrenuo umetnosti, koja mu je očigledno bliža od sekire, i Mariji napravio zanimljiv crtež

– Vidi Marija, imam poklon za tebe! Pošto realno nisam spremio roštilj, stvarno sam izdaja, zato sam te nacrtao. Da objasnim ljudima. Ovo u sredini je Marija kako je vidimo mi prijatelji, sa roštiljem, ovo desno je kako je vidi Srbija, znači druga strana ploče i kako je vidi svet – Molitva – objasnio je on.

– Bravo Miomire – rekla je Marija, a zatim je kadar prešao na roštilj koji je već bio spreman.

aac410c8958df0a25495477ce324ef40ae7d1c11

Inače, pevačica je tog dana dobila i poklon od drugara MIloša, a šta je on spremio za nju i kakva je bila njena reakcija, pogledajte u videu ispod!

Foto: Z. K. Munja/ PrtSc,
Autor: K. Stanković