„U tešku babu rastem“ Marija Šerifović surova na početku nove sezone „Zvezda Granda“ (VIDEO)

Na samom početku 17. sezone „Zvezda Granda“ Marija Šerifović je oštro dala svoj sud o novim pevačima i talentima.

DSC03402

Kaže da će i u ovoj sezoni ostati verna svojim principima koje je i do sada negovala u tačmičenju i podvukla da je odustaje od muzike.

-Meni je ovo brzo prošlo, na odmoru nisam bila. Bila sam jako vredna o tome šta sledi ćemo tek razgovarati. Što se tiče same sezone, znam da ima dosta novina, ali nisam sigurna koje su prihvaćene, sada ću saznati – kaže ona i otkriva da li su joj kolege nedostajale tokom pauze:

Ne mogu sada da kažem da mi je neko ludo nedostajao, ali mogu da kažem da će mi prijati neko druženje sa njima, prvih šezdeset, sedamdeset minuta, a onda idemo agonija.

U jednom momentu se osvrnula i na nova dešavanja na sceni, pa se zapitala zbog čega svi žele da pevaju u poslednje vreme.

-Ja se trudim da budem objketivna, i što sam starija, sve u neku težu i težu babu rastem, muzika će zauvek biti broj jedan, to je neki osnovni temelj. Generalno sam ja umorna od svega što slušamo i svega čemu pažnju pridajete, to me užasava, to nije zdravo i ja ću ostati pri svojim stavovima kada je u pitanju ovaj šou i muzika će biti nešto najvažnije – priča ona i otkriva da li će biti stroga i u narednom periodu:

-Biću svoja i mislim da je to najvažnije. Nekada i mi kažemo, pa neka prođe, ma šta ajde, ako ne zna. Idi čoveče radi nešto drugo, zaposli se u pekari, nemoj da pevaš i da nas maltretiraš, ma ko god to bio. U ovoj zemlji svi žele da pevaju, meni je to neverovatno, ne znam da li je to DNK ili neka greška u kodu, nemam pojma. Ne znam šta je tu interesantno, da li ta brza popularnost, ali vi im to omogućavate i havala vam, ali je to besmisleno.

BONUS VIDEO – Promene pred novu sezonu Zvezda Granda:

Foto: F. Pavlović,
Autor: A.Milinković/A.Dacic