Marija Šerifović užurbano stigla na „Zvezde Granda“ Uprkos obavezama, novopečena mama ništa ne prepušta slučaju (VIDEO)

printscreen marija šerifović

Pevačica Marija Šerifović blista otkako je postala majka, a to je bilo vidljivo i danas kada je užurbano, ali i odličnom raspoloženju stigla na snimanje emisije „Zvezde Granda“.

Mariju nisu omele ni brojne obaveze, niti telefonski pozivi da se srdačno, ali na kratko pozdravi sa pripadnicima sedme sile i prepusti se još jednoj avanturi i radu sa kandidatima na snimanju najgledanijeg šoua.

Marija nije imala vremena da se zadržava pred okupljenim fotoreporterima jer u poslednje vreme živi prilično brzim tempom, naročito od kada je postala majka malog Maria, ali se zato pri ulasku u studio posvetila svojim kandidatima sa kojim je prethodnih meseci vredno radila.

Uprkos svemu, obaveze jednostavno drže dobro raspoloženje pevačici, što su još juče primetili mnogi kada su je videli i kada su prokomentarisali da je stigla super mama, na šta se ona slatko nasmejala, pokazavši da joj uloga roditelja izuzetno prija.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović otkrila tajnu uspeha:“U pesme verujem u prvom minutu“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Printscreen,
Autor: A.Dačić