Marija Šerifović specijalni gost Srpske filantropske gala večeri u Njujorku

Serbian Philanthropic Association Event 11 23 348

Marija Šerifović bila je specijalni gost Srpske filantropske gale, koju četvrti put organizuje Srpsko filantropsko udruženje u Njujorku.

Ovaj dobrotvorni događaj je okupio oko 470 zvanica iz svih krajeva Amerike, Srbije i drugih država, a u cilju prikupljanja sredstava za dva projekta koja su usmerena na zdravlje i dobrobit dece u Srbiji: projekat „Feel to Heal“ Fondacije Novak Djoković koji ima za cilj da osnaži emocionalnu inteligenciju kod dece, i projekat palijativnog zbrinjavanja dece obelele od neizlečivih bolesti koji sprovodi organizacija BELhospice. U ove svrhe, gala je prikupila preko $100,000.

Serbian Philanthropic Association Event 11 23 346

U svečanoj atmosferi Marija Šerifović je, kao specijalni gost večeri, svojim spektakularnim nastupom oduševila mnogobrojnu publiku koja je uživala u njenim velikim hitovima.

Serbian Philanthropic Association Event 11 23 19 3

Ovogodišnja Srpska filantropska gala je u svakom smislu postigla veliki uspeh, a naročito u promovisanju dobročinstava među srpskom zajednicom.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Marija Šerifović napadnuta ispred Grandovog studija:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Promo,
Autor: Grand