Login/Registracija

Marija Šerifović otkrila favorite „Pesme za Evroviziju“ pa organizovala kladionicu u stanu: „Verica je i prošle godine pogodila“ (VIDEO)

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 31102022 FOTO MUNJA 6 ok

Pobednica Evrovizije Marija Šerifović organizovala je večeras gledanje finala „Pemse za Evroviziju“ u svom stanu.

Na samom početku pevačica je otkrila ko su njeni favoriti, a onda su isto uradili i svi gosti koji su došli večeras kod nje.

Marija je podršku pružila „Duo Grandu“ i Zejni, Luki Bleku, Džipsiju, a zatim je njena majka Verica priznala da joj je favorit Džipsy. Činjenica je da to da je Verica prošle godine pogodila da će Konstrata pobediti, a Marija je njen odabir prokomentarisala.

-U mom domu se tradicionalno prati ovo takmičenje pa izvolite glasajte. Evo Vera je rekla svoje, Džipsi ti se sviđa, pa ti si pogodila i prošle godine za Konstraktu – poručila je Marija.

Nakon toga su pristigli i njeni prijatelji, a svako od njih je morao već na vratima da je izjasni i otkrije svog favorita.

-Dragan Kecman kaže Džispi, Milomir kaže Zejna.

Na kraju je stigla i pevačica Jovana Pajić koja je otkrila da navija za Stefana Shy, ali nije znala kako se tačno zove, pa se malo zbunila.

-Pobeđuje onaj u plavom sakou, ne znam kako se zove – rekla je Jovana.

Jedna njena prijateljica je komentarom nasmejala sve do suza. Naime, kada je ušla na vrata, Marija je upitala ko pobeđuje, a ona je sa osmehom odgovorila:

-Ja ne znam ni ko tu igra!

Podsetimo, za „Duo Grand“ možete glasati slanjem SMS poruke 4 na 5556, maksimalno 20 poruka sa jednog broja telefona. Sav prihod od glasanja ide u humanitarne svrhe.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković