Login/Registracija

Marija Šerifović objavila snimak sa majkom i rasplakala mnoge: Zagrlila je čvrsto i počela da skače, reči koje joj je uputila govore sve (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović je pre nekoliko dana priredila iznenađenje majci Verici Šrifović za 60. rođendan, a sad je objavila zajednički snimak koji je raznežio njene pratioce na Instagramu.

Naime, u snimku koji je podelila putem društvenih mreža vidi se kako prilazi Verici, snažno je grli, a zatim zajedno skaču nasred ulice.

Da sve bude emotivnije, ceo snimak prati i emotivni govor koji je rastopio korisnike društvenih mreža.

Majka – napisala je Marija u opisu videa koji je mnoge rasplakao i koji je izazvao pregršt komentara da je jedna majka, kao i da se vidi da je Šerifovićeva uzorna ćerka i divan čovek.

Pogledajte snimak.

Marija je svojevremeno istakla da je od mame dobijala veliki broj dobronamernih kritika, kao i da joj je svaka bila dragocena, prvenstveno zbog činjenice da joj ih upućuje osoba koja iz ličnog iskustva zna šta priča.

Na svoju Vericu sam ponosna zbog toga što je postigla da je sve kolege cene i uvažavaju, a to je ono što je nama pevačima prioritet. Kada joj se obratim za pomoć, saslušam šta ima da mi kaže, obradim mišljenje u svojoj glavi, i sama donosim zaključke– istakla je Marija.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić