Login/Registracija

Marija Šerifović i Grandov fotograf u ŽESTOKOM OKRŠAJU, evo ko je POBEDIO (VIDEO)

Navikli smo da gotovo sve zanimljive situacije i dešavanja u životu Marija Šerifović snima za svog vlog na Jutjubu, pa smo tako nedavno gledali i kako protiče snimanje novih epizoda „Zvezda Granda“.

Međutim, ono što je nama privuklo pažnju jeste verbalni okršaj pevačice i zvaničnog Grandovog fotografa Zorana Kuzmanovića u nedavno objavljenom vlogu, a sve zbog koncerta koji je najavljivala pre korone. 

Naime, kako je zna od malena Munja nema problem da direktno pita sve što ga zanima u vezi nje, pa se ni na snimanju nije ustručavao.

– Šta hoćeš od mene? – odbrusila mu je Mara nakon što joj prišao.

– Hoću da te pitam nešto. Da li praviš koncert 7. i 8. marta ovde? – zanimalo ga jeIpak, Mara ga je upitala da li je normalan i svestan da se i dalje čeka na popuštanje novih epidemioloških mera. 

A to! Ma, nema korone u martu, šta ti je?! – odgovorio je fotograf, dok je pevačica ironično dodala: – Vidite, Munja kaže da nema korone u martu! I šta sad hoćeš?


– Ja sam čuo – pokušao je da joj objasni, ali ga je odmah kroz osmeh prekinula: 

– Šta si čuo?Znači Munja zna nešto što ja ne znam!

Želeći da se našali, dobacio je da nije informisana jer nije išla u rodni Kragujevac, nakon čega se obratila svojim pratiocima i rekla:

– Aha, moram da idem u Kragujevac.  Munja kaže da ću raditi oko 8.marta. Evo čekamo rezultate! 


Ipak, ova priča dobila je završni epilog kada je nedavno na društvenim mrežama najavila svoj koncert 8.marta u Banja Luci, što je bila sjajna prilika da je na narednom snimanju „Zvezda Granda“ naš fotograf pecne i videom pokaže da je bio u pravu.

– Pravim koncert, dobro si prognozirao, ali ne u Beogradu, već u Banja Luci, sportska dvorana „Borik“, 8. mart i jedva čekam – obratila mu se kroz osmeh Šerifovićeva, te rešila da se na kraju iskupi.

Šta mu je obećala pošto je bilo u pravu, pogledajte u videu. 

……

Međutim, naš fotograf nije zlonameran, a nakon što je ekipa naše redakcije prokomentarisala da je pobedio Mariju, odgovorio je:  Na kraju je pobedila muzika!

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić