Login/Registracija

Marija otkrila ko joj zadaje najveće glavobolje: „Ne znam kako ću izdržati“

Marija Serifovic 2

Pre samo nekoliko nedelja pevačica Marija Šerifović donela je važnu životnu odluku. Nakon uživanja u dobroj hrani i nekoliko kilograma viška, Mara je rešila da totalno promeni životne navike.

Zdrava ishrana i treninzi koji su postali sve naporniji su prvi korak koji je pevačica napravila ka svom cilju i oramo priznati odlično joj ide. Iakoje rezultatima i sama zadovoljna, ne krije da joj ovakav tempo pada veoma teško.

-Moj trener smatra da sam ja Ajron men i da mogu da radim i sklekove i plenkove, i tamte i vamte. Polomljena sam potpuno. Treba da putujem danas i ja ne znam kako ću ovo moći da izdržim, da putujem i da pevam- požalila se fanovima.

Da se strogo pridržava zdravih obroka ekipa naše redakcija uverila se na snimanu „Zvezda Granda“, a sada smo zavirili i u Marin frižider i uverili se da su salate i meso deo njenog menija.

-Inače situacija sa mojom ihsranom je takva da sam došla do trenutka da želim da smršam još dva kilograma. Kada radim uglavnom samo doručkujem i posle imam drugi obrok, odnosno ručam. Sada pošto putujem za Skoplje poješću samo cezar salatu u kolima- istakla i u svom novom vlogu pokazala pripremljene obroke.

IMG 4393 1

Ono zbog čega je izazvala najveće divljenje fanova je što se nije poput većine kolega odlučila za liposukciju ili operaciju želudca, već je za topljenje kilograma zaslužan isključivo njen trud.

„Samo hrabro Marija“, „Vidi se da si dosta smršala“, „Sjajno izgledaš“, „Isplatiće se trud“, „Ne posustaj“, samo su neke od reči podrške kojoj su joj fanovi poslali.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović