Login/Registracija

Marija Gruevska najavila NOVU PESMU, VRELI KADROVI izazvali lavinu reakcija, a svi pričaju o NJENOM DEČKU! (VIDEO)

Zvezda Granda Marija Gruevska najavila je novu pesmu na društvenim mrežama pod nazivom „Gorim sva„, a vreli kadrovi sa snimanja spota napravili su pravu pometnju na Instagramu i izazvali lavinu komentara.

Mlada pevačica se transformisala za potrebe snimanja spota, koji izgleda sasvim drugačije od onih koje uglavnom viđamo, te ne čudi što publika sa nestrpljenjem iščekuje da pesma ugleda svetlost dana.

……

„Napokon, jedva čekamo“, „Uvek si posebna“, „Fenomenalno“ – bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na Instagramu.

Marija je vrele scene u spotu snimala sa svojim dečkom Sinišom Stojanovskim kojeg smo već imali prilike da vidimo još dok se takmičila u „Zvezdama Granda“ kada se sa njom pojavio na velikoj sceni tokom finala i učestvovao u njenom performansu.

– Ona je moja duša, uopšte nije teško biti njen dečko. Zadovoljstvo mi je da je pratim svuda i mislim da ispunjavam sve njene kriterijume – rekao je nedavno za Grand Online i dodao da je podržava u svemu što radi.

Njih dvoje pozirali su u krevetu, a dosta komentara bilo je na račun izgleda Marijinog dečka koji je pokazao mišićavo telo kao i brojne tetovaže, te su njene obožavateljke poludele za njim i počastile ga brojnim komplimentima.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić