Login/Registracija

Marija doživela ŠOK u novosadskom hotelu: “LUPALA JE NA VRATA, kad je zunula…“ (VIDEO)

Novosadska publika je nakon trogodišnje pauze, konačno imala priliku da ponovo uživa u koncertu Marije Šerifović u hali “Spens“ u nedelju 8.maja.

Pevačica je zbog ovog koncerta bila veoma uzbuđena jer od prošlog puta iz ovog grada nosi jako lepe spomene i energiju koju joj je prenela publika.


Kao i te 2019. godine, Marija je odsela u istom hotelu u Novom Sadu, pa čak i u istoj sobi koju su joj namenili, što je ispričala u svom novom vlogu.

– Je l’ se promenilo nešto od kad sam bila ovde podlednji put?- pitala je pevačica ljude sa recepcije, kada ju je njihov odgovor zatekao.

– Nismo mi radili tada, mislim mi smo nova lica– objasnili su oni Mariji koja je bila u rebusu.


– Aha, zbunila sam se malo kada ste rekli da niste radili, mislila sam da hotel nije radio a ja bila u njemu- odgovorila je pevačica.

Marija je iskoristila nekoliko sati do tonske probe zakazane u 17 časova na mestu održavanja koncerta, da malo odmori i odspava, međutim u popodnevnoj dremci probudili su je neobični zvuci.

– Neko mi je lupao na vrata, mislila sam da je Miloš. Mešutim zovem ga kaže on da nije, nego da me čeka na recepciji. Saznala sam posle da mi je lupala menadžerka restorana, a kad joj nisam otvorila onda je zvonila– ispričala je pevačica na putu ka tonskoj probi.


– Izgleda da menadžerka ima tešku ruku– konstatovao je njen menadžer Miloš na šta se ona nadovezala:

– Vidi kad je zunula! Ne znam da li je rukom ili nogom– našalila se Mara.

Foto: Printscreen,
Autor: T. Bogavac