Login/Registracija

MARA MAHERKA: Pevačica NESVESNO napravila MAESTRALAN POTEZ na snimanju, mi joj skidamo kapu (VIDEO)

Ekipa emisije “Zvezde Granda“ i večeras se okuplja na istom mestu i u isto vreme kako bi izabrala prvu grupu kandidata koji će se plasirati u veliko polufinale!

Tim povodom, mentori su došli spremni kao zapete puške kako bi što bolje bodrili svoje pulene i pomogli im u ostvarenju najvećeg cilja- nosioca titule zvezde “Granda“.


A kao ispomoć ovoga puta, najbolje se snašao Dragan Stojković Bosanac, koji je zbog člana svog tima doneo harmoniku te mu bio pratnja u toku nastupa u četvrtfinalu.

Velikodušan kao i uvek, Boske nije štedeo ni prste ni dirke već uveseljavao i svoje kolege iz žirija raznoraznim popularnim kompozicijama.


Oduševljena šestorka zapevala je u glas, skakala pa čak i kolo zaigrala, međutim, jedan potez Marije Šerifović bacio je sve u senku.

Mara je naime za vreme Bosketovog sviranja, od radosti bacila flašicu vode na scenu, a nakon što se zavrtela flašica je potpuno uspravno pala nekoliko metara ispred Marije što pevačica nije ni primetila. Sigurni smo da je pokušavala ciljano ovo da uradi, možda i ne bi uspela.


A šta vas to još čeka u večerašnjoj epizodi, pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac