Login/Registracija

„MALO SMO SE POSVAĐALI“ Darko Lazić se oglasio nakon priča da ga je verenica ostavila

Pevač Darko Lazić oglasio se povodom priča da ga je verenica Marina Gagić ostavila, a koje su usledile nakon što ga je ona otpratila sa Instagrama i obrisala sve osim jedne njihove zajedničke fotografije.

– Pusti te priče, ceo život nešto ke**ju o meni! Te jesmo, te nismo, samo čekam da bude da sam ja trudan, Bože sačuvaj – rekao je Darko za Telegraf i dodao:

– Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa strašno… Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, sporečkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej.


Pre Darka povodom tih navoda oglasile su se i Marina Gagić i Lazićeva majka Branka.

– Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem napise – rekla je za Marina Gagić za „Blic“ dok je Branka bila vidno potresena.

– Mene takve stvari nemojte da pitate. Imate njihov broj, pa ih pozovite. Nisam upućena da su se otpratili sa društvenih mreža, ali i ako jesu to je njihova stvar. Ne mogu više da živim njihove živote, ne bih se mešala – rekla je Darkova majka.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić