Login/Registracija

“MAJKO MILA“ Valentina se ŠOKIRALA SNIMKOM svoje prve audicije pa nazvala sebe BUCKOM (VIDEO)

Valentina Kuzmanović je kroz takmičenje “Zvezde Granda“ kupila publiku svojim neverovatnim glasovnim sposobnostima ali i energijom, skromnošću i harizomom.

U finalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja dospela je u prva četri mesta, ali svoj muzički put ova mlada Kruševljanka gradi godinama unazad.


– Ja sam od malih nogu volela kameru i scenu, sve me je to privlačilo. Lepo mi je kad pogledam snimke svojih početaka, izazivaju sreću u meni- rekla je pevačica u emisiji “Zvezde Granda Specijal“ a zatim je Sanja Kužet tražila od režije da pusti prvi zabaleženi snimak Valentine Kuzmanović.

U pitanju je njena prva audicija u zvezdicama Granda, u junu mesecu 2012. godine kada je Kuzmanovićeva imala svega jedanaest godina. Ona je tada samouvereno stala na binu ispred Saše Popovića i sjajno otpevala pesmu “I will always love you“ Vitni Hjuston, a publika na audiciji nagradila ju je gromoglasnim aplauzom i skandiranjem.

Kada je videla snimak, Valentina se slatko ismejala pa rekla: “Majko mila! Bucka“! – komentarišući izgled jedanaestogodišnje devojčice, koja po svemu sudeći nije ni nalik ovoj danas.

– Ko ti je bio u publici tamo iza?– pitao ju je Voja Nedeljković na šta je finalistkinja odgovorila da je to bila samo mama. Međutim, u publici se tada našao i njen sadašnji momak, koji se takođe prijavio na audiciju

– Nismo se tada znali, a on me je slušao. I eto devet godina prođe– rekla je Valentina.

– Pesma “I will always love you“ je sve rekla!- dodao je Voja za kraj.

U videu ispod pogledajte kako je sve izgledalo:

POGLEDAJTE I:

„JA OVO NE MOGU“: DO SAD NEOBJAVLJENI SNIMAK Isaka Šabanovića sa audicije (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Grand. Online,
Autor: T. Bogavac