Login/Registracija

Mahir Mulalić imao NAJVEĆU TREMU KADA JE NJU UGLEDAO: „Ona je DAMA PREPUNA LJUBAVI“

Od kada se pojavio u „Zvezdama Granda“ ostavljao je utisak skromnog i prizemnog momka, a takav je ostao i danas. Iako je iz takmičenja izašao kao pobednik Mahir Mulalić nije dozvolio da ga slava udari u glavu, već je nastavio da vredno radi i niže uspehe u svojoj karijeri.

– Nastojim da ostane sve ovako, mislim svašta se dešava tokom karijere, ali ja sam tek na početku, tako da polako, sve je predamnom- rekao je Mahir.

Iako ima velike želje i kada je privatni život u pitanju, pevač još uvek koristi svaku priliku da se usavršava i napreduje u muzičkim vodama, te kako i sam priznaje još uvek sve finansije usmerava na nove poslovne poduhvate.

– Trenutno se fokusiram na muziku i usmeravanje finansija samo na muziku, ali biće svega ako Bog da. Mislim da je bolje danas izbaciti jednu pesmu nego album i uložiti u jednu numeru, jer na albumu se desi da neke pesme prođu, a neke ne- ističe pevač, koji je pre samo mesec dana objavio novu pesmu i pokupio sve pozitivne komentare, čemu svedoči i milionski pregled na Jutjub platformi.

Tokom samog takmičenja svojim glasom dokazao je da je opravdano poneo titulu mlade Zvezde, a podršku su mu pružile mnoge javne ličnosti i velika imena sa javne scene, ipak jedna pevačica mu je posebno draga.

– Dragana Mirković je mene oduševila, to je takva dama, dama prepuna ljubavi. Osobe koje su napravile tako velike karijere su najjednostavnije i najpristupačnije- otkrio je Mulalić i priznao da je imao tremu kada je prvi put upoznao kraljicu narodne muzike.

POGLDAJTE I

Izgubio se od TREME i ostavio Popovića U NEVERICI: Ovako je izgledala POBEDNIČKA audicija (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović