Login/Registracija

LUDA ZABAVA U DRUGOM KRUGU: Borba mentora je počela, a evo ko je zablistao ove subote

Početak drugog kruga „Zvezda Granda“ ostaće upamćen po neverovatnim vokalnim i scenskim transformacijama takmičara koji su zablistali uz pomoć mentora, ali i nastupu poznate pevačice zbog koje je ceo žiri izleteo na scenu. 

Naime, tokom nastupa Elene Milošević, takmičarke iz tima Cece Ražnatović koja je pevala pesmu „Zbunjana“, Ivana Peters pomno je iz publike pratila dešavanja, a u jednom trenutku joj se pridružila i Marija Šerifović i nagovarala je da izađe na scenu i pokaže kako se peva. 

– Ajde Ivana, znamo da nisi našminkana i scenski obučena, ali ajde da čujemo kako se to peva- vikao je Saša Popović, dok je ostatak popularne ekipe ovacijama podržavao njegovu ideju.

Nakon što je pristala i pustila glas, Ivani se na sceni pridružila kompletna ekipa „Zvezda Granda“ i zaigrala sa njom. 

Publiku je standardno nasmejalo prepucavanje čuvene šestorke, a po prvi put Popović je pohvalio žiri. 

– Ja nekad napadam žiri što nije dao glas, ali ovaj žiri je najbolji koji postoji na ovim prostorima i nepogrešivo zna kad treba da da šest poena – izjavio je Saša. 

Posle i više nego sjajnog pevačkog nadmetanja 16 takmičara i mentora mesta u trećem krugu bilo je samo za njih 11. Strastvenom borbom u naredni krug direktno su se plasirali Ivan Simić, Andrijana Petruševska, Rizo Feratović, Nikolina Đekanović i Milica Mišić.

U baraž su otišli takmičari koji su imali 3 glasa, a kojima je Saša dao mogućnost da ostanu u borbi za treći krug, dok su oni sa 2, 1 i 0 glasova na žalost napustili takmičenje.

Nakon sjajnog nadmetanja u baražu u treći krug plasirali su se i Stefan Tomić, Sanja Savić, Atomska Mina, Ljupka Arsovska, Anja Mihajlović i Žika Jovanović.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić