Ljubavna priča Sanje Kužet: Sa sadašnjim mužem raskinula, pa se pomirila, sad mu rodila drugog sina

sanja kuzet ok foto munja 59

Voditeljka Sanja Kužet i njen suprug Nemanja Živojinović juče su ponovo postali roditelji još jednog dečaka, kom su dali ime Vuk.

Vest da je Grandova voditeljka rodila zdravog dečaka potvrđena je iz Grand produkcije, koja je u saopštenju navela da se porodila carskim rezom i da se i mama i beba osećaju dobro.

Voditeljka svoj privatni život nikad nije iznosila u javnost, niti je javno eksponirala supruga, ali je svojevremeno govorila o neverovatnoj ljubavnoj priči koju već skoro deceniju ima sa Nemanjom Živojinovićem.

sanja kuzet muz 1

Ljubavna priča Sanje Kužet i njenog izabranika je toliko insprirativna i vraća veru u ljubav, budući da je počela kada je voditeljka imala samo 21 godinu.

Sanja tada nije ni slutila tada kakav epilog će imati njihova ljubav, o čemu je jednom prilikom govorila za Grand.

– Prvi put je bio kad smo bili jako mladi, ja 21 godinu, on 23. Upoznali smo se na Kritu, to je neka slučajnost ispala… Videli smo se još u avionu i onda tamo posle neka 3, 4 dana smo stupili u kontakt, njegovo i moje društvo, upoznavanje međusobno i do kraja letovanja smo se svi zajedno zabavljali. Naravno, to su tada bili drugarski odnosi i zapravo se ništa značajno tada nije ni dogodilo, tek povratkom u Beograd i nastavkom druženja javile su se i neke simpatije, pa je to bila neka kratka vezica iz tog perioda života. To je bilo jedno lepo letovanje iz kojeg su nastala super drugarstva i to društvo i dan danas na neki način funkcioniše– ispričala je voditeljka i otkrila da je ubrzo posle raskida i zaboravila na njega.

sanja kuzet ok foto munja 45

Ipak, deset godina kasnije dogodio se još jedan sudbonosni susret.

Ljubav sa Nemanjom je već bila završena, mislim on se meni svideo, ali jednostavno nismo kliknuli tada. On je bio u nekim godinama koje nisu bile za veze i vezice, a ja sam bila devojka za vezu. Tako da meni to nije odgovaralo, ali kada smo se deset godina kasnije sreli i videli, ja sam imala utisak da je to jedna potpuno druga osoba i da počinjemo od nule- ispričala je voditeljka koja se njihovog početka seća sa osmehom.

IMG 1430

Njenu zaljubljenost u Nemanju prvi je primetio njen kolega Voja Nedeljković i to na snimanju „Zvezda Gradna“.

-U jesen 2014. godine ona se pojavljuje na snimanju sa nekim oreolom iznad glave i ja je pitam ‘Šta ti se desilo?’. Odmah je pitala „Da li se to primećuje?“, a ona leti metar iznad zemlje (smeh). Imamo je, zaljubljena je!- našalio se Voja Nedeljković koji je među prvima primetio da je Sanja u blagoslovenom stanju.

-Sanju inače karakteriše koncentracija i uvek prati šta se dešava, ali tada je bila malo odsutna. Umela je da me pogleda onako, kao iz tuđe glave- našalio se tada Nedeljković.

IMG 1409

Sadašnjeg muža Nemanju Živojinovića, inače danas direktora marketinga u jednoj auto kući, voditeljka ne eksponira u medijima, a na potanje da li ga krije od javnosti i zašto se nije pojavio prošle godine u finalu „Zvezda Granda“, odgovorila je za Grand:

-Ma ne, mi smo dugo zajedno. Normalno se krećemo i izlazimo, nema tu razloga da bilo ko koga krije. Samo prosto mislim da njemu nije mesto na finalu. To je moje radno mesto i zaista nikada nije dolazio na moj posao. To nije ni deo njegove profesije, ali kada nas na nekim događajima vide zajedno, tu nije nikakav problem i da nas uslikaju.

BONUS VIDEO: Sva izdanja Sanje Kužet u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:


Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić