LJUBAV CVETA Milica i Petar počinju da žive zajedno! (FOTO)

Milica Todorović i Petar Strugar, izgleda su rešili da svoju vezu podignu na viši nivo. U medijima se jutros pojavila vest da će pevačica i glumac otpočeti zajednički život, a kako prenosi jedan poznati portal, par će živeti u Petrovom stanu. 

IZNENAĐENJE OD DEČKA? Milica Todorović se pohvalila poklonom na Instagramu (FOTO)

d2ed6dd8f99e0935a24a761273da735366b7fed4

„Njih dvoje su non-stop zajedno, i to od prvog dana kada su se upoznali. Pošto su oboje prethodno imali veze, naročito Milica, koja je s bivšim dečkom provela pet godina, prija im ovaj period najvećeg uzbuđenja i ne žele da ga propuste. Petar je pravi džentlmen, što se Milici izuzetno dopada, pažljiv je i ta ljubav postaje bezuslovna. Tako su se dogovorili da Milica pređe da živi kod njega, na šta su oboje potpuno spremni“, ispričao je izvor za ovaj list. 

Da je novopečeni par zaljubljen do ušiju pokazuje i to što stalno provode vreme zajedno, pa su tako nedavno boravili i u Crnoj Gori, gde je Petar Milicu upoznao sa porodicom. Obzirom da su oboje poznate ličnosti, koje su stalno pod lupom javnosti, smatraju da će im zajednički život pružiti veću slobodu. 

……

„Svesni su da su oboje poznate ličnosti, zbog čega su pod pritiskom javnosti. To je još jedan od razloga što će početi da žive zajedno, jer će tako uživati veću slobodu. Plan im je da zajednički život započnu za mesec dana, najviše dva. Pre toga Petar ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj partnerki, pogotovo što treba da kupi još neke delove nameštaja.“

Kako se navodi, Milica ima u planu da iznajmljuje svoj stan, dok će za preseljenje angažovati agenciju, kako ne bi morala da brine o pakovanju i selidbi. 

Foto: Instagram,
Autor: M. Jeremić