Login/Registracija

Ljuba Perućica otkrio koja mu je glavna večernja zanimacija! (VIDEO)

Prošla godina nikome nije bila laka, a posebno onima koji su zadobili teže oblike Korona virusa i ležali u bolnicama. Jedan od njih je i pevač Ljuba Perućica koji se lavovski izborio sa virusom i izašao kao pobednik.

Ja ne umem da podnesem poraz! i u kartama mrzim da gubim,a kamoli u nečemu većem- rekao je pevač za „Grand News“ osvrćući se na prethodnu godinu.

Za etsradne umetnike prethodna godina je bila pravi fijasko na poslovnom planu, ali Ljuba  je našao način da prekrati to vreme. Kaže da voli da pravi razne stvari od plastike i drveta i da ga to smiruje, a često mu u tom hobiju društvo pravi i supruga Katarina- Volim da radim bilo šta što mi smiruje živce i ja to zovem kvalitetno izgubljeno vreme- kaže Ljuba za svoj hobi.

27d00043798e30d8db681bd52fd71b29b71327b8

Iako su oboje društveni i navikli su da mnogo vremena provode sa prijateljima, ta druženja su sada ograničenog karatkera pa se povremeno okupljaju po kućama- Slabije se viđamo sa ljudima i nekad se organizuje par nas da igramo društvene i to nam je glavna zanimacija uveče.  Igramo asocijacije ili pikčneri kao deca, ali ta druženja su nam najlepša-  istakao je Perućica.

Ceo intervju pogledajte u videu na 13:01


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić