„Pričali smo o tome dok smo bili zajedno“ Ljuba Perućica otkrio nepoznate detalje ljubavi sa Prijom

ipiccy image 13 1
Ljuba Perućica o emotivnoj vezi sa Prijovićkom

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus dele radost zajedničkog života u skladnom braku, a nedavno su postali roditelji dečaka.

Međutim, pre nego što je izgovorio sudbonosno „da“ svojoj izabranici Katarini, a nakon takmičenja „Zvezde Granda„, Ljuba Perućica je privukao pažnju javnosti svojom emotivnom vezom sa Aleksandrom Prijović.

LJUBA PERUCICA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP ok
Ljuba Perućica o emotivnoj vezi sa Prijovićkom

-Bilo je dosta Grandovih parova tada, mi smo bili dve godine zajedno. Bilo je to ljudima interesantno, dok je trajalo-trajalo je, kad više nije prekinuli smo i to je to. Bilo je veza i pre i posle nje – rekao je Perućica.

Ljuba je dao svoj komentar o vezi sa Prijovićkom, izražavajući da je mogao da nasluti ovakav njen uspeh.

Ljuba Perućica o emotivnoj vezi sa Prijovićkom

aleksandra prijovic peti koncert zagreb 5
Ljuba Perućica o emotivnoj vezi sa Prijovićkom

-Mi smo o tome pričali dok smo bili zajedno, ona je još tada znala da će to da se desi, ne samo ona, pored nje sam i ja znao i imao jak osećaj da će tako da bude. Prvo, ona peva nestvarno dobro, to je talenat sa kojim se rodiš. Ona je tako pevala i sa 7 godina, i sa 13 godina. Na drugom mestu su pesme koje izabereš i kako ih doneseš. A možda je ispred toga sreća, sreća bitan faktor u svemu tome. Kad se kockice poklope, to ide – istakao je Ljuba u emisiji „Ispovest“.

BONUS VIDEO: Ljuba Perućica otkrio kakvu neprijatnost je doživeo

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja,
Autor: K.Marković