LIVE SPEKTAKL: Jelena Karleuša ponovo pomerila granice scenskim nastupom i kostimima (VIDEO)

Pop diva Jelena Karleuša održala je sinoć svoj prvi online koncert kojim je još jednom pokazala zašto je jedna od najvećih zvezda na Balkanu. Za sat vremena live spektakla uspela je da se provoza helikopterom, džipom i motorom i da promeni četiri odevne kombinacije.

Jelena je na samom početku koncerta zablistala u crnom seksi kostimu i dubokim crnim čizmama, a svoju liniju je dovela do savršenstva. Na sceni su joj se pridružile i članice benda „Hurricane“ i otpevale su zajedno „Baš je dobro biti ja“. Četiri pevačice izgledale kao „bombe“, a ovom iznenađenju večeri se još uvek priča. 

……

Jelena se posle toga presvukla u kostim koji je izgledao kao da ima krila i u tom delu koncerta otpevala je uživo nekoliko svojih balada. Mnogi su prokomentarisali na društvenim mrežama kako se sinoć „Evrovizija“ ipak dogodila Srbiji.


……

Na sceni joj se pridružila i Milica Pavlović u kratkom šortsu i provokativnom izdanju, pa su njih dve „zapalile“ scenu. 

I PRE 21 GODINU U TOPLESU: Ovako je izgledala Jelena Karleuša na jedinom albumu koji je izdala za „Grand produkciju“ (FOTO)


……

ONA JE GROM! Svima pala vilica kad su videli nove fotografije Jelene Karleuše u bikiniju (FOTO)

Muzički spektakl pratilo je 100.000 ljudi u realnom vremenu, a Jelena Karleuša je uspela i na ovaj način da kruniše 25 godina karijere. 

Pogledajte live koncert Jelene Karleuše: 

https://youtube.com/watch?v=TCMiuF0DAdU
Autor: A. B.