Login/Registracija

Lepo ali obično! JK: NI ON NI ONA NEĆE BITI ZVEZDE ZA 3 ŽIVOTA! (FOTO)

Peti duel za večeras činili su Lidija Savić (18) iz Mladenovca i Bojan Petrović (31) iz Ćuprije.

Lidiju kroz takmičenje vodi Ana Bekuta a Bojana gostujući mentor Adil, koji nije mogao da dođe večeras pa je na njegovom mestu sedela Snežana Đurišić. Lidija je pevala Zoricu Brunclik i to pesmu “Ne dam ovo malo duše“ a zatim “Lažeš me ljubavi moja“ Radmile Misić, dok se Bojan odlučio za pesme “I barval pudela“ Šabana Bajramovića i “Noćas sam tužan“ Tome Zdravkovića.

Lidija je dobila svih pet glasova i prošla direktno u četrvti krug, dok je Bojan sa 3 glasa otišao u baraž.

Bojan je prvo pozdravio svog mentora Adila i zhvalio mu se javno na strpljenju i temeljnom radu, a onda je Saša Popović objasnio zašto Adil nije tu: ,,Iz opravdanih razloga je odsutan, imao je operaciju, a drugi mentori koji bez razloga nisu došli biće diskvalifikovani, i njihove kandidate prebacićemo na nekog drugog“.

,,Lidija ti si meni pravi talenat“ rekao je Bosanac- Ti si talenat a ne one što se deru. Bravo dušo. Lakše je tebe naučiti jednu pesmu bez trilera nego njih sa. Bravo i Ana.

,,Meni je u ovom dueli Lidija pobednik. A Bojan mi se svideo u drugoj pesmi, nema smisla da ispadneš“ rekla je Marija.

JK nije imala puno hvale za kandidatkinju broj jedan: ,,Pored pevanja ti nisi ništa pokazala i nikad nećeš biti zvezda. Mora mnogo toga kod tebe da se desi da bih ja promenila mišljenje. Kanidat broj dva, napisala sam jednu reč- pristojno. Ni ti u tri života nećeš biti zvezda. Samo je na vama da li će se to promeniti. Ima milion takvih“.


Đorđe David bio je blaži sa komentarima ali se složio sa Jelenom: ,,Lakoglas si pevač. Po meni si neko ko je meni uzeo pažnju. Bilo mi je lepo“.

,,Lidija ne dozvoli da se završi tako kako pričaju. Unovči talenat sa mnogo rada. Nisam najzadovoljnija. Oko prve pesme smo se svađale.Neću ti dati više to da radiš“ rekla je mentorka Bekuta pa se obratila Bojanu- Druga pesma mnogo bolja, čist umiven. Da sam bila tamo glasala bih za tebe.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac