KUPILA NEKRETNINU Andreana Čekić se seli u novi dom sa verenikom Markom, a evo gde će od sad živeti (FOTO)

Iako već duže vreme žive zajedno pevačica Andreana Čekić i njen verenik Marko Milošević sutra će se useliti u svoj novi dom u strogom centru Beograda. Zvezda Granda kupila je još jedan stan za njih dvoje u naselju Vračar, a kako kaže, sve je spremno za useljenje.

09870fd9a8c2340bdf2896f8605641a438ed0fa1

„Selimo se tako da kad nisam u emisijama i na nastupima posvećena sam sređivanju novog stana. Iako je moja želja da jednog dana napravim kuću u Beču sa velikim dvorištem, to će još malo da sačeka“, rekla je Andreana koju smo sreli u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ na koju je stigla sa verenikom. Mediji su mnogo pisali o njenom turbulentnom ljubavnom životu, kao i da su njih dvoje svađali i raskidali.

„Pisali su grozne stvari – da smo se tukli, da sam ja njega tukla ali to nije istina. Mi se jesmo malo posvađali ali očigledno kad se neko poznat posvađa onda je to deset puta veći skandal. Ja živim svoj život, neka pišu šta god žele. Navikli smo i on i ja i nama je najvažnije da se volimo i da živimo srećno, da zajedno maštamo, planiramo i stvaramo“, kaže pevačica koju je partner verio još prošle godine. Planirali su svadbu ali još uvek nisu ugovorili datum. 

PLAKALA OD SREĆE! ANDREANA ČEKIĆ verena na proslavi svog rođendana!

55a563dcd598d55830161334ea194c518c64627a

„Možda svadba bude posle leta, videćemo“, rekla je sa osmehom Andreana. Na pitanje da li će organizovati žurku za useljenje u novi dom za kolege i prijatelje, pevačica kaže da joj je dosta slavlja i muzike. 

„Biće stari dobri Youtube i naša familija. Oboje smo željni neke mirnije varijante i da budu samo članovi naše porodice“, rekla je pevačica koja trenutno promoviše novu duetsku pesmu sa Srećkom Krečarom, a koju možete poslušati OVDE.  

NE ODVAJAJU SE Dečko Andreane Čekić na snimanju njenog novog spota (FOTO)

Foto: Z. K.Munja ,
Autor: A. Bakić