Login/Registracija

Kum Dušana Svilara otkrio NEVEROVATNU anegdotu iz njegovog detinjstva: “Maltretirali su ga“

Talentovan, harizmatičan i šarmantan, nekadašnji pobednik “Zvezda Granda“ Dušan Svilar oduvek je znao da će se baviti pevanjem s obzirom da su mu svi članovi porodice povezani sa muzikom.

Od najranijeg detinjstva sa sobom je nosio kasetu Zdravka Čolića, čije je pesme i kasnije tokom takmičenja najčešće izvodio.

Ali od svih anegdota iz tog perioda, nikada neće zaboraviti onu sa proslave rođendana njegovog brata, o čemu je posvedočio njegov kum takođe muzičar Mladen Lukić.

Mene su pozvali da dođem da nešto odsviram, iako sam znao svega dve pesme ali uzdao sam se u to da će doći Dule da će se pojaviti sa svojih 11 godina i ukrasti šou. Međutim, on se sakrio iza zavese sa tom kasetom i plakao je jer su ga oni toliko maltretirali da peva a on je bio mali i uplašen jer je tu bilo mnogo ljudi. Neće čovek, plače– otkrio je Mladen u emisiji “Na večeri kod“.

Taj uplakani dečak nije ni slutio da će samo nekoliko godina kasnije biti pobednik i vladati velikom scenom o kojoj su maštali mnogi poput njega. Ipak, njegova mirna priroda nije dozvoljavala da se previše eksponira u medijima već da bude isključivo u službi muzike.

– Izabrao sam da moj put bude častan, čist i iskren– izjavio je Dušan.

POGLEDAJTE I:

Nekadašnji pobednik „ZVEZDA GRANDA“ o takmičenju sada: „MNOGO JE TEŽE, mi nismo imali čak ni stalni žiri“

Uzor mu je bio ČOLA, sada je NAJBOLJI TENOR U SRBIJI a NEKADA JE POČEO OVAKO! PUT DO POBEDE DUŠANA SVILARA! (VIDEO)

Autor: T. Bogavac