Login/Registracija

KRV NIJE VODA Popović dozvolio Jeleni da joj PONOVO bude mentor, a ona odabrala Anu sa kojom je u SRODSTVU! (FOTO)

Jovana Milenković dolazi iz Aleksinca i ima 29. godina. Ona se predstavila pesmama „Dodiri od stakla“ Nine Badrić i „Strašilo“ Goce Tržan. Njen nastup nagradili su Saša, Ana, Jelena i Đorđe. 

Jovane je prošle sezone bila u timu Jelene Karleuše, ali diva ipak nije prepoznala svoju bivšu učenicu. Marija se odmah našalila i pitala takmičarku da li se uošte upoznala sa Jelenom. 

„Nismo i meni je jako žao zbog toga. Jelena nije bila u emisiji u kojoj sam se ja takmičila“, rekla je Jovana. „Svi znamo da ja prošle godine nisam bila tu neko vreme, zbog pakla koji mi se dešavao u životu. Ja bih volela ponovo da radim sa njom, obzirom da nisam ni videla devojku“, rekla je Jelena, a Saša je rekao da to nije moguće zbog propozicija. 

Ana Bekuta je pitala takmičarku da li u Aleksincu poznaje porodicu Nešić, a Jovana je rekla da je sa njima čak i u srodstvu. „Pa, mi smo u rodu onda“, rekla je kroz osmeh Ana. Bekuta je nakon toga počela da ispituje takmičarku da nabroji imena tih rođaka, a Jovana se, čini se, toliko zbunila da je izgledalo kao da je zapravo izmislila da je u rodu sa tom porodicom. 

Popović je u međuvremenu dozvolio Jeleni da konkuriše za mentora ovoj takmičarki, ali je Jovanu to iznenadilo. „Prošle godine u drugom krugu je jedino Ana imala pozitivne komentare na moj nastup i tada sam još odlučila da ću odabrati nju za mentora, ako bude prilike. Jelena, nadam se da se ne ljutite“, bila je iskrena takmičarka. 

Diva se naravno nije naljutila, a svi su kroz šalu prokomentrisali da je kandidatkinja izabrala Anu zbog krvnog srodstva. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M. Jeremić