Kosmajac verio 18 godina stariju koleginicu pa nestao: Evo gde je sad i šta radi (VIDEO)

Stefan Petrović Kosmajac doživeo je veliki uspeh u prošloj sezoni „Zvezda Granda“ u kojoj je uspeo je da stigne do finala zahvaljujući svojoj mentorki Viki Miljković. Poznat po svom nemirnom duhu ovaj mladi pevač ostao je upamćen i po tome što je često imao saobraćajne nezgode, a na snimanjima su mu podrška bile devojke sa kojima nije ostajao dugo u vezi.  Međutim, nakon buntovnog perioda njegova mentorka mu je pomogla da se konačno uozbilji i posveti svojoj muzičkoj karijeri. 

43703adfb7390c6c8536a1fe19b868f3ecf09eb6

„Ja sam pozvala njegove roditelje i konsultovala sam se sa njima, pa smo ga ponovo postavili na pravi put“, ispričala je tada Viki u emisiji.  Nakon finala Stefan je gostujući u „Grand magazinu“ ispričao da je verio 18 godina stariju koleginicu Dušicu Ikonić i da je srećan. 

O svadbi nije želeo da priča iako se njegova izabranica tada pohvalila vereničkim prstenom na društvenim mrežama.

56d3a8b543cb27c201f3c5594e10737d15e87a52


Od tada Stefan više ne spominje svoju verenicu, a na društvenim mrežama nema nijedne zajedničke fotografije. Ono čemu je trenutno posvećen je snimanje prve pesme za „Grand produkciju“.


……

Njegov prvi singl rade Dragan Tašković Taške i Steva Simeunović, a fanovi koji su podržavali pevača u takmičenju kažu da će pesma sigurno biti hit. 

Ovako je izgledao nastup Stefana Petrovića Kosmajca u finalu „Zvezda Granda“: 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić