Login/Registracija

Konobarica u „Zvezdama Granda“ imala samo jedan cilj, pa članu žirija poslala NEOBIČNU PORUKU (VIDEO)

Čim je stala na Grandovu scenu, dvadesetpetogodišnja Ena Radojičić izazvala je iznenađujuću reakciju publike u studiju. Njen izlazak na binu ispraćen je ovacijama i gromoglasnim aplauzom publike koji je iznenadio žiri, ali ne i Enu.

-Verovatno su skandirali zato što pravim najbolju kafu u Beogradu! (smeh)- otkrila je takmičarka, a verovali ili ne, čak ni Saša Popović nije znao da je lepa plavuša zapravo konobarica u kafiću do Grandovog studija.

Nakon dva neuspešna pokušaja da se izbori za ostanak u „Zvezdama Granda“, konačno, ove subote joj je pošlo za rukom da osvoji simpatije članova žirija. A da li je time ostvarila svoj najveći san?

-Nije da mi je neki san, imam i veće snove za koje se nadam da ću jednog dana da ostvarim. Samo sam želela nakon dva panik tastera da dokažem da mogu i da znam- objasnila je Ena.

To je i uspela! Iznenadila je žiri i dokazala da su se trud i rad isplatili, ali iznenadila je i svoje prijatelje izborom numera budući da su od nje očekivali da zapeva pop numere

-Pevala sam „Izvini dušo, izvini“ i Oči, oči“. Inače ja sam čist zabavnjak, strana muzika je moja prva ljubav i uz tu muzku sam ušla u taj svet. Ali kada čovek ostari malo, kada se oda malo alkoholu shvati da narodna muzika ima mnogo više emocija nego zabavna. Mnogo više se sada pronalazim u narodnoj muzici nego u zabavnoj- istakla je za Grand, a potom rokeru iz žirija, naravno Đorđu Davidu zapevala čuveni narodnjak:

Šta mu je poručila saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović