Login/Registracija

Konobarica u „Zvezdama Granda“ imala samo jedan cilj, pa članu žirija poslala NEOBIČNU PORUKU (VIDEO)

ENA RADOJCIC 25 GOD. BEOGRAD 13

Čim je stala na Grandovu scenu, dvadesetpetogodišnja Ena Radojičić izazvala je iznenađujuću reakciju publike u studiju. Njen izlazak na binu ispraćen je ovacijama i gromoglasnim aplauzom publike koji je iznenadio žiri, ali ne i Enu.

-Verovatno su skandirali zato što pravim najbolju kafu u Beogradu! (smeh)- otkrila je takmičarka, a verovali ili ne, čak ni Saša Popović nije znao da je lepa plavuša zapravo konobarica u kafiću do Grandovog studija.

Nakon dva neuspešna pokušaja da se izbori za ostanak u „Zvezdama Granda“, konačno, ove subote joj je pošlo za rukom da osvoji simpatije članova žirija. A da li je time ostvarila svoj najveći san?

-Nije da mi je neki san, imam i veće snove za koje se nadam da ću jednog dana da ostvarim. Samo sam želela nakon dva panik tastera da dokažem da mogu i da znam- objasnila je Ena.

IMG 4250 2

To je i uspela! Iznenadila je žiri i dokazala da su se trud i rad isplatili, ali iznenadila je i svoje prijatelje izborom numera budući da su od nje očekivali da zapeva pop numere

-Pevala sam „Izvini dušo, izvini“ i Oči, oči“. Inače ja sam čist zabavnjak, strana muzika je moja prva ljubav i uz tu muzku sam ušla u taj svet. Ali kada čovek ostari malo, kada se oda malo alkoholu shvati da narodna muzika ima mnogo više emocija nego zabavna. Mnogo više se sada pronalazim u narodnoj muzici nego u zabavnoj- istakla je za Grand, a potom rokeru iz žirija, naravno Đorđu Davidu zapevala čuveni narodnjak:

Šta mu je poručila saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović